To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Varningar från Protect i Nest Home Report

• Alla rök- eller kolmonoxidhändelser loggas av Google Nest Protect i Nest-appen.
  • I säkerhetsöversikten för Nest Home Report visas även hur lång tid som gått sedan Protect-enhetens senaste Heads-Up eller Emergency Alarm, så att du kan hålla koll på hemmets säkerhetshändelser. Rapportperioden slutar den sista dagen i föregående månad.
  • När Home Report genereras räknas dagarna sedan den senast loggade säkerhetshändelsen. Det är detta värde som visas i säkerhetsöversikten för Home Report.

En säkerhetshändelse saknas i Home Report

• Om ingen av Protect-enheterna utlöste ett larm eller en Heads-Up-varning visas ingen säkerhetshändelse i Home Report.
  • Om Protect-enheten utlöste ett larm eller en Heads-Up-varning men ingen sådan händelse visas i den senaste Home Report kanske händelsen saknas eftersom den inträffade efter att rapporten genererades. I så fall visas händelsen i nästa Home Report.
  • Det kan även hända att Protect inte var ansluten till wifi under händelsen. Om Protect inte är ansluten till wifi identifierar den fortfarande rök och kolmonoxid och ger dig en Heads-Up eller ett Emergency Alarm, men händelsen skickas inte till Nest-tjänsten.

Felsöka varför Protect är offline