Hoe bepaalt het Nest-rapport hoeveel dagen het geleden is dat je je laatste Nest Protect-melding hebt gehad?

Wanneer het Nest-rapport wordt gemaakt, wordt het aantal dagen sinds de laatste geregistreerde veiligheidsactiviteit berekend.

Het Nest-rapport helpt je de veiligheidsactiviteiten in je huis bij te houden
door weer te geven hoelang het geleden is dat je voor het laatst
een Let op-waarschuwing of Noodalarm hebt ontvangen. De rapportageperiode
eindigt op de laatste dag van de afgelopen maand.

Wanneer er sprake is van een rook- of koolmonoxide-incident,
legt de Google Nest Protect dit vast in de Nest-app.

overview small image

Wanneer je Nest-rapport wordt gemaakt, wordt het aantal dagen sinds de laatste geregistreerde veiligheidsactiviteit berekend. Dit is het cijfer dat wordt weergegeven in het gedeelte van je Nest-rapport met de Veiligheidssamenvatting.

Waarom wordt een veiligheidsactiviteit niet weergegeven in mijn rapport?

Het is mogelijk dat een veiligheidsactiviteit ontbreekt in je Nest-rapport omdat de gebeurtenis plaatsvond nadat het rapport was gemaakt. In dat geval zie je de activiteit in het volgende Nest-rapport.

Het is ook mogelijk dat je Nest Protect tijdens de activiteit niet was verbonden met wifi. Zonder verbinding met wifi kan je Nest Protect wel gewoon rook en koolmonoxide detecteren en je waarschuwen met een Let op of een Noodgeval-alarm, maar de activiteit wordt niet doorgegeven aan de Nest-service.

Als je een probleem hebt met je wifi-verbinding, raadpleeg je de volgende artikelen om het op te lossen:

Wat is een draadloze storing en hoe kan ik die oplossen? >
Problemen met de wifi-verbinding van de Nest Protect oplossen >
Aanbevolen instellingen van wifi-routers en -toegangspunten >