To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Protect-underretninger i Nest Home Report

• I tilfælde af en hændelse med røg eller kulilte registrerer Google Nest Protect hændelsen i Nest-appen.
  • Du kan følge med i dit hjems sikkerhedshændelser ved hjælp af sikkerhedsoversigten i Nest Home Report. Oversigten viser også, hvor lang tid der er gået siden din Protect-enheds seneste Heads-Up-underretning eller Emergency Alarm. Rapportperioden slutter den sidste dag i den forrige måned.
  • Når din Home Report genereres, tæller den antallet af dage siden der sidst blev registreret en sikkerhedshændelse. Dette er det antal, du ser i din Home Reports sikkerhedsoversigt.

Der mangler en sikkerhedshændelse i din Home Report

• Hvis ingen af dine Protect-enheder har aktiveret alarmen eller givet dig en Heads-Up-underretning, er der ingen sikkerhedshændelser i din Home Report.
  • Hvis din Protect-enhed har aktiveret en alarm eller givet dig en Heads-Up-underretning, men dette ikke fremgår af den seneste Home Report, kan det skyldes, at alarmen eller underretningen fandt sted, efter rapporten blev genereret. I så fald kan du se hændelsen i din næste Home Report.
  • Det er også muligt, at din Protect ikke havde forbindelse til et Wi-Fi-netværk under begivenheden. Hvis din Protect-enhed ikke har forbindelse til Wi-Fi, registrerer den stadig røg og kulilte og giver dig en Heads-Up-underretning eller aktiverer en Emergency Alarm, men hændelsen sendes ikke til Nest-tjenesten.

Find og løs problemer med en Protect-enhed, der er offline