To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meer informatie over de Supersight-volgfunctie met close-upweergave

De Supersight-functie is alleen beschikbaar op de Nest Cam IQ indoor en de Nest Cam IQ outdoor. Supersight is standaard ingeschakeld en wordt geactiveerd als de camera een persoon detecteert. Als dit gebeurt, zoomt de camera automatisch in en volgt hij die persoon, zodat je beter kunt zien wie het is.
Opmerking: Supersight kan alleen worden gebruikt met de Nest-app of op home.nest.com. De functie is momenteel niet beschikbaar in de Google Home-app.

De volgfunctie met close-upweergave gebruiken

Is de volgfunctie met close-upweergave actief, dan zie je een klein scherm-in-schermvenster rechtsonder in de videostream van je camera. In dit kleine venster zie je de volledige weergave van de camera en in het hoofdvenster staat de close-up van de persoon.

Bekijk een korte video

Je kunt de weergave aanpassen door te slepen, te tikken en te knijpen:

• Sleep het kleine venster met je vinger naar de gewenste hoek, waar het dan blijft staan.
  • Tik op het kleine scherm-in-schermvenster om het volledige camerascherm te herstellen. Het kleine scherm-in-schermvenster verdwijnt totdat de camera opnieuw inzoomt.
  • Door met twee vingers te knijpen op de volledige cameraweergave, kun je in- en uitzoomen.

Volgfunctie met close-upweergave in videogeschiedenis

Als je een Google Nest Aware-abonnement hebt, hangt de content van je videogeschiedenis af van het apparaat dat je gebruikt:

• Op een telefoon of tablet
    Je ziet de ingezoomde weergave als de camera een persoon heeft gedetecteerd. Dit is makkelijker te zien op een kleiner scherm.
  • Op een computer
    Je ziet het volledige beeld, zelfs als de camera een persoon heeft gedetecteerd. Zo kun je alles bekijken op het grote scherm van je computer.

Alle beelden in de videogeschiedenis van je camera worden op volledige grootte opgeslagen. Er wordt dus niet ingezoomd, zelfs als de volgfunctie met close-upweergave is ingeschakeld en je camera een persoon heeft gedetecteerd. Zo worden de videobeelden namelijk volledig en in de hoogste resolutie opgeslagen. Terwijl je een video bekijkt met de Nest-app, kun je op elk moment handmatig in- en uitzoomen.

Videoclips die je maakt, worden op volledige grootte opgeslagen. Als je dus een specifiek deel van je clip beter wilt bekijken en wilt inzoomen, download je de beelden en speel je die af in een app waarmee je kunt inzoomen. VLC Media Player (Mac, Windows, iOS, Android) is bijvoorbeeld zo'n app.

De volgfunctie met close-upweergave in- en uitschakelen

De volgfunctie met close-upweergave is standaard ingeschakeld, maar je kunt deze in het menu Instellingen van je camera altijd uit- of weer inschakelen. Als je de volgfunctie met close-upweergave anders instelt, heeft dat geen gevolgen voor de opgeslagen beelden in je videogeschiedenis.

1. Tik in het startscherm van de Nest-app op een Nest Cam IQ outdoor of indoor.
  2. Tik op Instellingen  Icoon van Nest-instellingen.
  3. Selecteer 'Volgfunctie met close-upweergave'.
  4. Tik op de schakelaar om de volgfunctie met close-upweergave in of uit te schakelen.