To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Zooma och förbättra video från Nest-kameror

När du tittar på video från Google Nests kameror eller dörrklockor med appen kan du ta en närmare titt genom att zooma in med fingrarna.

Zooma in eller ut i kamerans video

Zooma in och ut från bilden om du tillfälligt vill titta närmare på en del av scenen.

Obs! När du zoomar in eller ut ändras inte videomaterialet som laddas upp i Nest-tjänsten och du ändrar inte heller vad andra som har åtkomst till kameran i appen ser. Hela vidvinkelvyn streamas av kameran. Hela kamerans vy visas fortfarande i den inspelade och sparade videon.

Home-appen

1. Öppna Home-appen.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. I kamerans vyer Live eller Historik kan du göra följande:
    • Zooma in eller ut genom att nypa med eller dra isär två fingrar.
    • Tryck snabbt två gånger för att zooma in. Gör det igen om du vill zooma in mer.
    • Panorera i bilden genom att trycka och dra med ett finger.

Nest-appen

1. Öppna Nest-appen.
  2. Välj kameran eller dörrklockan på startskärmen.
  3. Du kan göra följande med kameravyn i livestreamen eller videohistoriken:
    • Zooma in eller ut genom att nypa med eller dra isär två fingrar.
    • Du kan även zooma in genom att trycka snabbt två gånger. Tryck snabbt två gånger igen om du vill zooma in mer.
    • Panorera i bilden genom att trycka och dra med ett finger.

Tips! Vänd telefonen till liggande läge så att videon fyller hela skärmen. Det kan göra det enklare att zooma.

Enhance med Nest-appen

Obs! Enhance är bara tillgängligt för kameror och dörrklockor som har konfigurerats i Nest-appen.

Med Enhance är kameran alltid inzoomad, även om du inte tittar på videon. Med Enhance kan du se fler detaljer tack vare att hela sensorn i kameran fokuseras på det inzoomade området.

Följande händer när du använder Enhance för kamerans video:

• Den inzoomade Enhance-vyn visas alltid när du tittar på livevideo. Samma gäller för andra personer som delar åtkomst till hemmet i Nest-appen.
  • Du får inga aviseringar om rörelse utanför det inzoomade området. Detta gäller även eventuella Activity Zones som du har konfigurerat. När du har aktiverat Enhance ska du därför justera zonerna manuellt så att de passar den nya scenen.
  • Om du prenumererar på Nest Aware spelas endast de inzoomade delarna in.

Förbättra kamerans synfält

1. Öppna Nest-appen.
  2. Tryck på kameran eller dörrklockan på startskärmen.
  3. Nyp och zooma med två fingrar för att justera vyn.
  4. Tryck på Enhance Nest Cam Enhance iconTips! Om den här ikonen inte visas trycker du på skärmen en gång för att visa kamerainställningarna.
  5. Vänta några sekunder medan kameran uppdateras och bilden blir skarpare.

Stäng av Enhance genom att trycka på Cancel Enhance Nest cam unenhance icon. Om den här ikonen inte visas trycker du på skärmen en gång för att visa kamerainställningarna.