To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Zoom og forbedre Nest-kameravideo

Når du ser på video fra Google Nest-kamera eller -ringeklokke med appen, kan du ta en nærmere titt ved å zoome inn med fingrene.

Zoom inn eller ut på kameravideoen

Zoom inn og ut av kameravideoen for å ta en nærmere titt på en del av motivet midlertidig.

Merk: Selv om du zoomer inn eller ut, endres ikke opptakene som lastes opp til Nest-tjenesten, og det endrer ikke hva som vises for andre personer som har tilgang til kameraet i appen. Kameraet ditt strømmer fortsatt hele vidvinkelvisningen. På samme måte vises hele kameraets visning fortsatt i lagrede videoopptak.

Home-appen

1. Åpne Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. I kameraets Direkte- eller Logg-visning kan du gjøre følgende:
    • Spre eller klyp to fingre for å zoome inn eller ut.
    • Dobbelttrykk for å zoome inn. Prøv igjen for å zoome lenger inn.
    • Dra én finger for å panorere rundt.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen.
  2. På startskjermen velger du kameraet ditt eller ringeklokken din.
  3. I den direktesendte videostrømmen eller videologgen kan du gjøre følgende med kameravisningen:
    • Spre eller klyp to fingre for å zoome inn eller ut.
    • Du kan også dobbelttrykke for å zoome inn. Dobbelttrykk på nytt for å zoome lenger inn.
    • Dra én finger for å panorere rundt.

Tips: Sett telefonen til liggende format, slik at videoen fyller hele skjermen. Dette kan gjøre zoomingen enklere.

Forbedre med Nest-appen

Merk: Forbedre er bare tilgjengelig for kameraer og ringeklokker som er konfigurert i Nest-appen.

Med Forbedre kan du holde kameraet zoomet inn hele tiden, selv når du ikke ser på video. Fordi kameraet fokuserer hele sensoren på området du har zoomet inn på, kan Forbedre vise flere detaljer.

Dette skjer når du bruker Forbedre for kameraets video

• Den innzoomede Forbedre-visningen vises alltid når du ser på direktesendt video. Det samme gjelder alle andre som deler tilgang til hjemmet ditt i Nest-appen.
  • Du får ikke varsler om bevegelse som skjer utenfor det innzoomede området. Dette inkluderer eventuelle Aktivitetssoner du har konfigurert, så når du slår på Forbedre, bør du justere sonene manuelt for å passe til den nye scenen.
  • Hvis du har et Nest Aware-abonnement, er det bare den innzoomede delen som tas opp.

Forbedre kameravisningen

1. Åpne Nest-appen.
  2. På startskjermen trykker du på kameraet eller ringeklokken.
  3. Bruk to fingre for å klype og zoome for å justere visningen slik du ønsker.
  4. Trykk på Forbedre Nest Cam Enhance iconTips: Hvis du ikke ser dette ikonet, trykker du på skjermen én gang for å åpne kamerakontrollene.
  5. Vent i noen sekunder mens kameraet oppdateres og gjør visningen skarpere.

For å slå av Forbedre, trykk på Avbryt Forbedre Nest cam unenhance icon. Hvis du ikke ser dette ikonet, trykker du på skjermen én gang for å åpne kamerakontrollene.