To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameran videon lähentäminen ja parantaminen

Kun katsot sovelluksella Google Nest ‑kameran tai ‑ovikellon videota, voit lähentää kuvaa sormillasi.

Kameran videon lähentäminen ja loitontaminen

Lähennä ja loitonna kameran videota, niin voit katsoa hetkellisesti yhtä näkymän osaa tarkemmin.

Huom. Lähentäminen tai loitontaminen ei muuta Nest-palveluun ladattuja videotallenteita eikä sitä, mitä muut, joilla on pääsy kameraasi sovelluksessa, näkevät. Kamerasi striimaa edelleen koko laajakulmanäkymän. Kameran koko näkymä näkyy edelleen kuvatussa ja tallennetussa videossa.

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Kameran live- tai historianäkymässä voit tehdä seuraavaa:
    • Lähennä tai loitonna levittämällä tai nipistämällä kahta sormea.
    • Lähennä kaksoisnapauttamalla. Tee se uudelleen lähentääksesi lisää.
    • Panoroi vetämällä yhtä sormea.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus.
  2. Valitse aloitusnäytöltä kamera tai ovikello.
  3. Livevideostriimissä tai videohistoriassa voit tehdä seuraavia asioita kameranäkymälle:
    • Lähennä tai loitonna levittämällä tai nipistämällä kahta sormea.
    • Voit myös lähentää kaksoisnapauttamalla. Lähennä lisää kaksoisnapauttamalla.
    • Panoroi vetämällä yhtä sormea.

Vinkki: Käännä puhelin vaakasuuntaan, jotta video täyttää koko näytön. Tämä voi helpottaa lähentämistä.

Kuvan parantaminen Nest-sovelluksella

Huom. Paranna on käytettävissä vain kameroissa ja ovikelloissa, jotka on otettu käyttöön Nest-sovelluksessa.

Paranna pitää kamerasi lähennettynä koko ajan, vaikka et katsoisi videota. Koska kamera tarkentaa koko tunnistimensa lähennettyyn alueeseen, Paranna-tilassa näkyy enemmän yksityiskohtia.

Kun käytät Paranna-tilaa kameran videossa:

• Näet aina lähennetyn Tarkenna-näkymän, kun katselet livevideota. Sama koskee kaikkia muita, joilla on pääsy kotiisi Nest-sovelluksessa.
  • Et saa ilmoituksia lähennetyn alueen ulkopuolella tapahtuvista liikkeistä. Tähän sisältyy kaikki asettamasi Activity Zones ‑alueet, joten kun olet laittanut Paranna-tilan päälle, kannattaa säätää alueet manuaalisesti niin, että ne mahtuvat uuteen tilanäkymään.
  • Jos sinulla on Nest Aware ‑tilaus, vain lähennetty osio nauhoitetaan.

Kameran näkymän parantaminen

1. Avaa Nest-sovellus.
  2. Napauta aloitusnäytöllä kameraa tai ovikelloa.
  3. Nipistä ja lähennä kahdella sormella säätääksesi näkymän haluamallasi tavalla.
  4. Valitse Paranna Nest Cam Enhance iconVinkki: Jos et näe tätä kuvaketta, kosketa näyttöä kerran tuodaksesi kameran säätimet esiin
  5. Odota muutama sekunti, että kamera päivittää ja terävöittää näkymää.

Jos haluat laittaa Paranna-tilan pois päältä, valitse Peru parannus Nest cam unenhance icon. Jos et näe tätä kuvaketta, kosketa näyttöä kerran tuodaksesi kameran säätimet esiin.