To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Brug Zoom og Optimer til video fra Nest-kameraer

Når du ser video fra Google Nest-kameraet eller -dørklokken i appen, kan du kigge nærmere ved at zoome ind med dine fingre.

Zoom ind eller ud på kameraets video

Zoom ind og ud på kameraets video for midlertidigt at tage et nærmere kig på, hvad der sker.

Bemærk! Når du zoomer ind eller ud, ændrer det ikke de optagelser, der uploades til Nest-tjenesten, og det ændrer ikke, hvad der vises til andre brugere med adgang til dit kamera i appen. Dit kamera streamer stadig hele vidvinkelvisningen. Hele kameraets visning vises ligeledes stadig i gemte videooptagelser.

Home-appen

1. Åbn Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Du kan gøre følgende i kameravisningen Live eller Historik:
    • Spred to fingre, eller knib dem sammen for at zoome ind eller ud.
    • Tryk to gange for at zoome ind. Gør det igen for at zoome mere ind.
    • Træk med én finger for at panorere.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg dit kamera eller din dørklokke på startskærmen.
  3. Du kan gøre følgende ved kameravisningen i livevideoen eller videohistorikken:
    • Spred to fingre, eller knib dem sammen for at zoome ind eller ud.
    • Tryk to gange for at zoome ind. Tryk to gange igen for at zoome mere ind.
    • Træk med én finger for at panorere.

Tip! Vend din telefon til liggende format, så videoen fylder hele skærmen. Dette kan gøre det nemmere at zoome.

Optimer med Nest-appen

Bemærk! Optimer er kun tilgængeligt for kameraer og dørklokker, der er konfigureret i Nest-appen.

Med Optimer er dit kamera zoomet ind hele tiden, også når du ikke ser video. Når du bruger Optimer, fokuserer kameraet hele sensoren på det område, du zoomer ind på, og der kan derfor vises flere detaljer.

Når du bruger Optimer til dit kameras video, sker der følgende:

• Du får altid vist den Optimer-visning, hvor der er zoomet ind, når du ser livevideo. Det samme gælder andre brugere, der har adgang til dit hjem i Nest-appen.
  • Du får ikke underretninger om bevægelse uden for det område, der er zoomet ind på. Det gælder også Activity Zones, som du har oprettet. Når du har aktiveret Optimer, skal du derfor manuelt justere dine zoner, så de passer ind i den nye billedramme.
  • Hvis du har et Nest Aware-abonnement, optages der kun video af den del af billedrammen, der er zoomet ind på.

Optimer kameraets visning

1. Åbn Nest-appen.
  2. Tryk på dit kamera eller din dørklokke på startskærmen.
  3. Knib to fingre sammen for at zoome ind og justere visningen, som du vil.
  4. Tryk på Optimer Nest Cam Enhance iconTip! Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du trykke én gang på skærmen for at få vist knapper til styring af kameraet.
  5. Vent et par sekunder, mens kameraet opdateres og gør visningen skarpere.

Hvis du vil deaktivere Optimer, skal du trykke på Annuller Optimer Nest cam unenhance icon. Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du trykke én gang på skærmen for at få vist knapper til styring af kameraet.