Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kulilteniveauer i dit hjem

Nest Protect-enheden udløser en alarm og sender en besked til appen, når enheden registrerer, at kulilteniveauet har nået et kritisk niveau. Det er vigtigt, at du altid reagerer på en alarm om kritisk kulilteniveau ved at evakuere hjemmet og ringe til en nødtjeneste.

Når alarmen udløses, skal du gå ud i frisk luft, selvom det kulilteniveau, der vises i appen, virker lavt. Kulilteniveauet kan fortsætte med at stige hurtigt, efter alarmen aktiveres, så det niveau, der vises i appen, afspejler muligvis ikke det aktuelle kulilteniveau i dit hjem.

Hvad du skal gøre, hvis der registreres kulilte i dit hjem

Den konkrete fare ved kulilteforekomst afhænger af en række variabler, f.eks. mængden af kulilte i luften, hvor lang tid du har været eksponeret for det pågældende niveau, dit helbred og dit aktivitetsniveau. Du kan få kulilteforgiftning som følge af, at du har befundet dig i et miljø med høje niveauer af kulilte i en kortere periode eller i et miljø med lavere niveauer af kulilte over længere tid.

Efter hændelsen fortæller Nest Protect-enheden dig, hvad det højeste registrerede kulilteniveau var. På den måde kender du det maksimale kulilteniveau. Du kan også finde det maksimale kulilteniveau i Protect History. Disse oplysninger kan bruges af en brandsikkerhedsspecialist eller en erfaren tekniker til at hjælpe med at identificere kilden til kulilteforekomsten.

Nest Protect er ikke en kuliltealarm, der registrerer lave niveauer, så den advarer dig kun om kulilte i tilfælde af en hændelse af typen Heads Up eller Emergency Alarm.

Personer med særlige helbredsproblemer bør overveje at bruge detektionsanordninger med lavere COHb-alarmfunktioner og advarselsenheder, der afgiver lydlige og visuelle signaler for kuliltekoncentrationer på under 30 ppm.

Kontakt din læge, eller gå til WHO's dokument om forurenende stoffer for at få flere oplysninger.