To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videologg i Nest-appen

Video History (videologg) er en skybasert Nest-tjeneste for videoopptak og -lagring. Google Nest-kameraene eller -ringeklokkene dine lagrer videoer sikkert i nettskyen automatisk, slik at du kan åpne dem når som helst. I denne artikkelen finner du ut mer om hvordan du får tilgang til Video History for kameraene dine i Nest-appen.

Begynn her hvis du har en eldre modell av et Nest-kamera eller en Nest-ringeklokke som måtte konfigureres i Nest-appen, og som du vil gå gjennom Video History for.

Merk: Hvis du har en nyere kamera- eller ringeklokkemodell som måtte konfigureres i Home-appen, kan du bruke Home-appen til å gå gjennom Video History i stedet.

Du finner også hendelser som er tatt opp, for alle Nest-kameramodellene dine i Home-appen, i feed- og hjemloggen.

Finn kameraets Video History

Slik får du tilgang til Video History for kameraet ditt:

1. Åpne Nest-appen.
  2. Velg kameraet på startskjermen.
  3. Kameraets Video History vises nedenfor den direktesendte videostrømmen.

Bytt mellom forskjellige visninger i Video History

Video History-tidslinjen og hendelsesloggen er to forskjellige visninger av Video History med Google Nest-kameraet ditt i Nest-appen.

• På tidslinjen ser du et Activity Track som er merket med aktivitet som kameraet ditt har registrert.
  • I hendelsesloggen ser du en liste over hendelser som kameraet ditt har registrert.

For å bytte mellom disse visningene trykker du på ikonet for tidslinjen Sightline button eller hendelsesloggen Event history button i Video History for kameraet.

Se gjennom videoopptak

Tidslinjen i Video History

Når kameraet ditt registrerer lyd eller bevegelse, skjer følgende i tidslinjen i Video History:

• En prikk eller strek i aktivitetssporet fremhever når aktiviteten ble oppdaget.
  • Da vises det et øyeblikksbilde av hva kameraet tok opp ved starten av aktiviteten.

Trykk på en prikk, strek eller et øyeblikksbilde i tidslinjen for å gå til begynnelsen av hendelsen som er tatt opp.

Slight light activity activity snap shot

Dette betyr de ulike prikkene

• En prikk betyr vanligvis at kameraet har lagt merke til en kort hendelse.
  • En lengre stolpe betyr at den registrerte aktivitet over en lengre periode.
  • En grå prikk eller søyle betyr at kameraet har registrert bevegelse eller lyd utenfor kameraets Activity Zones.
  • En farget prikk eller søyle kan bety forskjellige ting:
    • Kameraet registrerte bevegelse i et av sine Activity Zones. Fargen samsvarer med fargen som ble tildelt aktivitetssonen da den ble opprettet.
    • Kameraet registrerte lyd eller bevegelse det mente var viktig, for eksempel en person som snakker eller blir synlig for kameraet.

Avbrudd uten aktivitet

Hvis du ser avbrudd i tidslinjen for Video History for kameraet, får du vite om det var fordi kameraet var avslått eller uten nett, eller fordi det ikke ble registrert noen aktivitet.

• Hvis du har videologg av hendelser (Nest Aware eller Nest Aware Plus), ser du mørkegrå avbrudd i tidslinjen til kameraet mellom hendelser. Dette er normalt.
  • Hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement, ser du avbrudd i kameraets tidslinje etter 10 dager. Årsaken til dette er at appen fjerner videoer uten hendelser, slik at du bare ser videoklipp av hendelser.
  • Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), ser du bare avbrudd i kameraets tidslinje hvis kameraet har vært avslått eller uten nett.
Finn ut mer om hendelsesbaserte opptak og døgnkontinuerlig videologg

Hendelseslogg

Hendelsesloggen viser en oversikt over hva kameraet ditt har registrert, for eksempel bevegelse, lyd eller ringeklokker, slik at du enkelt kan se gjennom hva som har skjedd, raskt.

Du ser en videooversikt, aktivitetsnavn og tidspunktet for hendelsen.

Hvis du bare vil se bestemte typer hendelser, kan du angi et filter:

1. Åpne Nest-appen.
  2. Velg kameraet på startskjermen.
  3. Bytt om nødvendig fra tidslinjen Sightline button til hendelsesloggen Event history button. Trykk deretter på Filter Filter iconMerk: Hva slags hendelser du kan filtrere, avhenger av hva slags kamera du har, hva slags aktivitet kameraet har registrert, og om du har et Nest Aware-abonnement.
  4. Velg hvilke typer hendelser du vil se.
  5. Trykk på Ferdig. Det kan ta litt tid før hendelsene filtreres ut.

Nyttige kameraalternativer og tips

Opprett og lagre videoklipp

Du kan opprette og lagre videoklipp og fortfilmer fra Video History i Nest-appen.

Du kan dele videoklippene med venner og familie på sosiale medier. Du kan også laste ned klipp for å lagre dem på datamaskinen din, eller sende dem til hvem som helst i en e-post.

Du kan lagre opptil tre timer med videoklipp i klippbiblioteket på home.nest.com så lenge du vil.

Gå til direktevideoen

Gå til direktevideoen go live icon vises når du gjennomgår den lagrede videoen din. Trykk på den for å bytte til kameraets direktesendte videostrøm.

Talk and Listen

Slightline talk

Når den direktesendte videostrømmen er på for kameraet ditt, kan du trykke på mikrofonikonet for å snakke med andre i nærheten av kameraet. Du finner mer informasjon om hvordan dette fungerer, i artikkelen Talk and Listen med Nest-kameraer.

Merk: Hvis du ikke ser denne knappen, trykker du på Publiser endringene go live icon . Den skal så vises sammen med den direktesendte videostrømmen.