Meer informatie over videogeschiedenis

Videogeschiedenis is een service van Nest waarmee je video-opnamen in de cloud kunt opslaan. Je videobeelden worden veilig opgeslagen op onze cloudservers, zodat je ze altijd en vanaf elke locatie kunt bekijken. Afhankelijk van het abonnement dat je hebt gekozen, kun je tot dertig dagen videogeschiedenis terugkijken.

Videogeschiedenis is een van de handige functies
die je kunt gebruiken als je een Google Nest Aware-abonnement voor je Google Nest-camera neemt.
Met videogeschiedenis hoef je nooit meer
op Opnemen te drukken of een geheugenkaart te verwisselen. De camera
neemt continu op en slaat de videobeelden op
in de cloud.

Afhankelijk van je Nest Aware-abonnement wordt
de videogeschiedenis voor een bepaald aantal dagen bewaard. De oudste
opnamen worden automatisch verwijderd,
zodat er ruimte vrijkomt voor de
nieuwe videobeelden.

Meer informatie over de opslag van opgenomen videobeelden >

De verschillende abonnementen op Nest Aware >

sightline image

Bij een abonnement op Nest Aware krijg je voor één Nest-camera een videogeschiedenis. Heb je meer dan één Nest-camera, dan krijg je korting op aanvullende Nest Aware-abonnementen van dezelfde duur.

Hoe je een abonnement kunt nemen op Nest Aware >

Opgenomen videogeschiedenis bekijken

Je kunt de opgenomen videobeelden op elk gewenst moment veilig bekijken via de Nest-app op je smartphone, tablet of computer. De beelden zijn dus altijd binnen handbereik. Wil je de toegang tot je videogeschiedenis met anderen delen, dan kun je dit doen door andere mensen uit te nodigen met Gezinsaccounts.

Op je smartphone of tablet kun je Beeldlijn gebruiken om de videogeschiedenis te bekijken en opnamen te zien van momenten waarop de camera beweging of geluid heeft gedetecteerd.

Videogeschiedenis op je smartphone of tablet bekijken >

Je kunt ook een computer gebruiken om de videogeschiedenis in een browser te bekijken.

Videogeschiedenis op een computer bekijken >

Je favoriete videoclips opslaan en delen

Als de Nest-camera een gebeurtenis vastlegt die je graag wilt bewaren, zoals de eerste stapjes van je baby, kun je een videoclip maken. In je account in de Nest-app kun je maximaal drie uur aan videoclips opslaan, die je net zo lang kunt laten staan als je wilt. Deel de clips met familie en vrienden op Nextdoor, Facebook en Twitter. Of download de clips om ze op te slaan op je computer of via e-mail naar anderen te sturen.

Een videoclip of time-lapse maken vanuit je videogeschiedenis >

Hoe we je videogeschiedenis beveiligen

Wanneer de Nest-camera is ingesteld op privé, kan niemand zonder jouw toestemming je videobeelden bekijken. De videobeelden worden versleuteld op de camera en vervolgens beveiligd naar de cloud verzonden en naar je apparaten gestreamd.

Meer informatie over hoe Nest je privacy beschermt >