To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk lagring av videoklipp

Hvis du abonnerer på Google Nest Aware, kan du lagre videoklipp av viktige hendelser fra videologgen. Hvis du har problemer, kan du bruke denne artikkelen til å feilsøke.

For å lagre klipp må du være oppmerksom på noen krav:

• Du må ha et aktivt Nest Aware-abonnement for å få 30 dagers hendelsesbasert logg eller 60 dager med døgnkontinuerlig videologg, avhengig av abonnementet ditt.
    • Hvis du har en Nest Doorbell (med ledning, 2. generasjon), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (med batteri) eller et Nest Cam (med ledning), leveres kameraet med 3 timers hendelsesbasert logg.
  • Hvis abonnementet ditt inkluderer hendelsesbasert opptak, kan du gå til følgende artikkel for å finne ut hvordan du lagrer aktiviteter som videoklipp.
  • Hvis abonnementet ditt inkluderer en døgnkontinuerlig videologg. Du kan velge hvilke videoer du vil lagre klipp fra.
    • Klipp i Home-appen: Hendelsesbaserte klipp fra hendelser kan lagres direkte på telefonen din Hvis du bruker Google Home på nettet, lagres klippene direkte på datamaskinen.
    • Klipp i Nest-appen
      • Klippene må vare i minst 15 sekunder.
      • Klipp kan vare i maksimalt én time. Hvis utvalget ditt varer i over én time, bytter Nest-app automatisk til en fortfilm i stedet.
      • Du kan lage en fortfilm av opptil 24 timer med video.
      • Du kan lagre opptil tre timer med videoklipp i kontoen din i Nest-appen.

Klippet er for stort

Home-appen

Med Home-appen lagres klippene dine direkte i bildeappen på telefonen. Hvis du bruker Google Home på nettet, lagres klippene direkte på datamaskinen. Frigjør litt lagringsplass på enheten ved å laste opp filer til en lagringsplass i nettskyen og deretter slette dem fra enheten. Så kan du prøve å laste ned klippet på nytt.

Nest-appen

Hvis klippet du prøver å lagre, er lengre enn du har lagringsplass til, ser du kanskje meldingen «Du kan bare lagre tre timer med klipp. Du må slette noen klipp før du kan opprette nye.» Sjekk hvor mye lagringsplass du bruker:

1. Logg på home.nest.com på datamaskinen din.
  2. Velg kameraet ditt.
  3. Nederst til høyre på skjermen trykker du på Klipp .
  4. Velg Se klipp.
  5. Øverst til høyre på skjermen ser du hvor mye lagringsplass du bruker. Du kan også sjekke dette mens du lagrer klipp, ved siden av Lagre-knappen. Du må gjøre klippet ditt kortere eller slette eldre klipp for å frigjøre plass til å lagre nye klipp.

Du ser avbrudd i videologgen

• Hvis du har et Nest Aware-abonnement for videologg av hendelser (EBR), ser du avbrudd mellom hendelser i videologgvisningen Sightline button. Disse avbruddene er normale.
  • Hvis du har et døgnkontinuerlig videologgabonnement, ser du bare avbrudd hvis kameraet ditt har vært avslått eller uten nett.
  • Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), ser du bare avbrudd i kameraets videologg hvis kameraet har vært avslått eller uten nett.

Kunne ikke laste opp klippet. «Prøv på nytt» eller «Nedlastingen mislyktes»

Hvis du ser følgende melding, betyr det at Nest Aware-tjenesten har problemer med å lagre klippet ditt:

«Sørg for at du har en god tilkobling. Hvis du bruker mobildata, kan du bytte til wifi eller vente til et bedre signal.»

Det er noen flere ting du kan prøve, avhengig av hvilken app du bruker.

Home-appen

Se i telefoninnstillingene om du har nok lagringsplass til å laste ned klippet.

Nest-appen

• Prøv å endre start- og sluttiden for klippet, og lagre det på nytt.
  • Sjekk hvor lenge klippet varer, og sørg for at du har nok lagringsplass.
    • Du kan lagre opptil tre timer med klipp.
    • Hvis du er tom for lagringsplass, kan du prøve å slette noen klipp for å frigjøre plass.
    • Sørg for at du laster ned klipp du vil lagre, før du sletter dem.

Sjekk den trådløse forbindelsen

Hvis du bruker en svak mobiltilkobling, bør du bytte telefonen til wifi eller vente til du har bedre dekning.

Prøv å bytte nettleser eller enhet, eller start på nytt.

På datamaskin:

1. Slå av nettleserutvidelser, -tillegg eller innstillinger midlertidig.
  2. Prøv å bruke en annen nettleser for å logge på kontoen din i Nest-appen og lagre et klipp.
  3. Hvis du fortsatt har problemer med å lagre klipp, starter du datamaskinen på nytt.
  4. Bytt til en telefon eller et nettbrett, og prøv å lagre et klipp.

På telefon:

1. Logg av appen og lukk den. Åpne appen, logg på igjen, og prøv å lagre et klipp.
  2. Start telefonen på nytt, og prøv deretter å lagre klippet på nytt.
  3. Bare Nest-appbrukere: Bytt til en datamaskin, og logg på kontoen din i Nest-appen på home.nest.com.Prøv deretter å lagre et klipp på datamaskinen.