To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med at gemme et videoklip

Som Google Nest Aware-abonnent kan du gemme videoklip af vigtige hændelser fra din videohistorik. Hvis du oplever problemer, kan du bruge denne artikel til at finde og løse dem.

Der er nogle få krav, du skal være opmærksom på, i forbindelse med at gemme klip:

• Du skal have et aktivt Nest Aware-abonnement for at få 30 dages hændelsesbaseret historik eller 60 dages videohistorik for hele døgnet, alt efter hvilket abonnement du har.
    • Hvis du har en Nest Doorbell (med ledning, 2. generation), en Nest Doorbell (med batteri), et Nest Cam (med batteri) eller et Nest Cam (med ledning), får du 3 timers hændelsesbaseret historik sammen med dit kamera.
  • Hvis dit abonnement omfatter hændelsesbaseret optagelse, kan du gå til følgende artikel for at se, hvordan du gemmer en hændelse som et videoklip.
  • Hvis dit abonnement omfatter videohistorik for hele døgnet, Du kan vælge, hvilke optagelser du vil gemme klip fra.
    • Klip i Home-appen: Klip fra hændelsesbaseret historik kan gemmes direkte på din telefon. Hvis du bruger Google Home til nettet, gemmes klip direkte på din computer.
    • Klip i Nest-appen:
      • Klip skal have en varighed på mindst 15 sekunder.
      • Klip kan ikke have en varighed på mere end 1 time. Hvis varigheden af dit valgte klip er på mere end 1 time, ændrer Nest-appen automatisk klippet til et timelapse
      • Du kan lave et timelapse af op til 24 timers video.
      • Der kan gemmes videoklip af en samlet varighed på 3 timer på din konto i Nest-appen.

Klippet er for langt

Home-appen

Med Home-appen gemmes dine klip direkte i billedappen på din telefon. Hvis du bruger Google Home til nettet, gemmes klip direkte på din computer. Frigør lagerplads på din telefon ved at uploade filer til en lagerplads i skyen og derefter slette dem fra din telefon. Prøv derefter at downloade klippet igen.

Nest-appen

Hvis det klip, du prøver at gemme, er længere end den resterende lagerplads til videoklip tillader, får du muligvis vist en meddelelse, der fortæller dig, at du kun har plads til tre timers video, og at du skal slette nogle gamle klip, før du kan oprette nye. Tjek din ledige lagerplads:

1. Log ind på home.nest.com på din computer.
  2. Vælg dit kamera.
  3. Tryk på Clip (Klip) nederst til højre på skærmen.
  4. Vælg Se klip.
  5. Øverst til højre på skærmen kan du se, hvor meget ledig lagerplads til klip du har. Du kan også tjekke din brug af lagerplads, når du gemmer et klip, ved siden af knappen Save [Gem]. Du skal gøre klippet kortere eller slette gamle klip for at frigøre plads, før du kan gemme det nye klip.

Der er huller uden optagelser i din videohistorik

• Hvis du har et Nest Aware-abonnement med hændelsesbaseret videohistorik, viser visningen for videohistorik Sightline button huller, hvor der mangler optagelser mellem hændelserne i videohistorikken. Manglende videohistorik er helt normalt.
  • Hvis du har et abonnement med videohistorik for hele døgnet, er der kun huller uden optagelser, hvis dit kamera har været slukket eller offline.
  • Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generation), vil der kun mangle video i kameraets videohistorik, hvis kameraet har været slukket eller offline.

Klippet blev ikke uploadet. Meddelelsen "Retry" [Prøv igen] eller "Download failed" [Download mislykkedes]

Hvis du får følgende fejlmeddelelse, kunne Nest Aware-tjenesten ikke gemme dit klip:

"Make sure you have a good connection. If you’re using cellular data, switch to Wi-Fi or wait for a better signal" [Sørg for, at du har en god forbindelse. Hvis du bruger mobildata, skal du skifte til Wi-Fi eller vente på et bedre signal].

Der er et par ting, du kan prøve, afhængigt af hvilken app du bruger.

Home-appen

Tjek din telefons indstillinger for at se, om du har nok lagerplads til at downloade klippet.

Nest-appen

• Prøv at redigere start- og sluttidspunktet for det ønskede klip, og gem det derefter igen.
  • Tjek klippets varighed, og sørg for, at du har nok ledig lagerplads.
    • Du kan gemme op til tre timers videoklip.
    • Hvis du er løbet tør for lagerplads, kan du prøve at slette nogle klip for at få mere plads.
    • Sørg for at downloade eventuelle klip, du vil gemme, før du sletter dem.

Tjek din trådløse forbindelse

Hvis du bruger en mobilforbindelse med dårligt signal, kan du skifte til Wi-Fi på din telefon eller vente på, at signalet bliver bedre.

Prøv at skifte browser eller enhed, eller prøv at genstarte

På en computer:

1. Deaktiver midlertidigt browserudvidelser, -tilføjelser eller -indstillinger.
  2. Prøv at bruge en anden webbrowser til at logge ind på din konto i Nest-appen og gemme et klip.
  3. Hvis du stadig ikke kan gemme et klip, kan du prøve at genstarte din computer.
  4. Skift til en telefon eller tablet, og prøv at gemme et klip.

Med en telefon:

1. Log ud af appen, og luk den. Åbn appen, log ind igen, og prøv at gemme et klip.
  2. Genstart din telefon, og prøv derefter at gemme klippet igen.
  3. Hvis du bruger Nest-appen: Skift til en computer, og log ind på din konto i Nest-appen på home.nest.com. Prøv derefter at gemme et klip på din computer.