Waarom je Nest-rapport in de verkeerde taal is geschreven en hoe je de taal kunt wijzigen

Nest gebruikt de postcode die je in de app hebt ingevoerd om te bepalen in welk land je huis staat. De standaardtaal van het Nest-rapport wordt vervolgens op dat land gebaseerd.

Heb je dus in de Nest-app een e-mailtaal gekozen die niet wordt ondersteund in het land waar je huis staat, dan wordt je Nest-rapport verzonden in de standaardtaal van je land. Als je Nest-huis bijvoorbeeld in de Verenigde Staten staat, maar je de taal Frans hebt gekozen in de Nest-app, ontvang je het Nest-rapport in het Engels, in plaats van in het Frans.

We werken aan een oplossing voor dit probleem en stellen je geduld zeer op prijs.

Sommige landen ondersteunen slechts één taal voor het Nest-rapport, maar in andere kun je de taal van het Nest-rapport wijzigen. Hier is een overzicht van de talen die je kunt kiezen op basis van de locatie van je huis:

Land

Ondersteunde talen voor het Nest-rapport

Verenigde Staten

Engels (standaard), Spaans

Canada

Engels (standaard), Frans

Verenigd Koninkrijk

Engels

Ierland

Engels

Frankrijk

Frans (standaard), Engels

Nederland

Nederlands (standaard), Engels

België

Frans (standaard), Nederlands, Engels

Andere landen

Je Nest-rapport is in het Engels als je huis in een land staat
dat hier niet wordt vermeld.

De taal van je Nest-rapport wijzigen

Je kunt de taalinstellingen heel eenvoudig wijzigen:

1. Open de Nest-app of ga naar home.nest.com als je een computer gebruikt.
  2. Tik op het tandwielpictogram rechtsboven op de homepage.
  3. Selecteer Meldingen.
  4. Selecteer Nest-rapport onder Huismeldingen.
  5. Selecteer een taal die wordt ondersteund in het land waar je huis staat.