To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Home Reportin ongelmanratkaisu

Nest Home Report on kuukausittainen Google Nestin lähettämä sähköposti, jossa on yhteenveto lämmityksen ja viilennyksen käytöstä, turvallisuustapahtumista sekä muista kotisi ja tuotteidesi tiedoista.

Jos et ole saanut raportteja, kokeile ratkaista ongelma seuraavien ohjeiden avulla. Jos haluat saada Home Reportin ensimmäistä kertaa, tarvitset

• vahvistetun sähköpostiosoitteen ja salasanan Nest- tai Google Home ‐sovellukseen kirjautumista varten
  • Nest- tai Home-sovellukseen yhdistetyn Google Nest ‑tuotteen.

Saat ensimmäisen raportin noin kaksi viikkoa sen kuukauden päättymisestä, jonka aikana asensit tuotteen. Ensimmäisen raportin jälkeen sinun pitäisi saada uusi raportti jokaisen sitä seuraavan kuukauden ensimmäisellä tai toisella viikolla.

Home Reportin tilaaminen tai peruminen

Laitteidesi tulee olla yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon ja lisättynä Nest- tai Home-sovelluksen tilillesi, jotta voit saada Home Reportin. Et saa Home Reportia, jos olet kieltäytynyt Google Nestin tuotesähköposteista. Kaikki, joilla on pääsy kotiisi, voivat muuttaa omaa yksilöllistä asetustaan.

Home-sovellus

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset ja sitten Sähköposti-ilmoitukset.
  3. Laita Nest Home Report päälle tai pois päältä.

Nest-sovellus

1. Valitse sovelluksen aloitusnäytöltä Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  2. Valitse Ilmoitukset.
  3. Valitse Nest Home Report. Sinun on ehkä vieritettävä alas, jotta näet tämän kohdan.
  4. Laita Nest Home Report päälle tai pois päältä napauttamalla valitsinta.

Jos et vieläkään saa Home Reportia, katso ohjeita alla olevasta ongelmanratkaisuosiosta.

Home Reportista puuttuu osia

• Dataa ei ole tarpeeksi: Jos kuukauden jokaiselta päivältä ei ollut tarpeeksi dataa, Home Report ei ehkä pysty antamaan tarkkaa arviota energiankäytöstä tai turvallisuustapahtumista.
    • Olet esimerkiksi laittanut termostaatin pois päältä loman ajaksi. Nest saattaa tehdä arvauksen (jos vain muutama päivä puuttuu) tai Home Report ei sisällytä raporttiin osioita, joista ei ole tarpeeksi dataa.
  • Ei verkkoyhteyttä: Jos laitteesi ei ole vähään aikaan ollut yhteydessä verkkoon, se ei välttämättä enää näy Home Reportissa.
    • Pitkään ilman verkkoyhteyttä olevat laitteet jätetään pois Home Reportista, jotta sen tiedot ovat olennaisia ja hyödyllisiä.
    • Kun laitteesi yhdistetään uudelleen, se lisätään automaattisesti seuraavien kuukausien Home Reporteihin.
    • Jos laitteesi ei ole yhteydessä verkkoon, vaikka sen pitäisi olla, sinun on ehkä etsittävä ratkaisua Wi-Fi- ja yhteysongelmiin.
  • Käyttämättömät laitteet: Jos et enää käytä laitettasi eikä se ole yhteydessä verkkoon, sinun kannattaa ehkä poistaa se tililtäsi Nest-sovelluksessa.
  • Ei kuukausittaista kokonaismäärää: Raportissa on myös kuukausittaisia osioita, kuten Nest Leafien kokonaismäärä. Jos et ole ansainnut Nest Leafeja kuukauden aikana, Home Reportissa ei näy tätä osiota.

Home Reportin kielen vaihtaminen

Home Reportin kielen vaihtamistapa riippuu siitä, millaisella tilillä kirjaudut käyttämääsi sovellukseen.

Google-tilit

Jos käytät Home- tai Nest-sovellukseen kirjautumiseen Google-tiliä, Home Reportin kieli perustuu Google-tilille valitsemaasi kieleen:

1. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com/personal-info.
  2. Valitse Yleiset verkkopalveluiden asetukset ‑kohdasta Kieli.
  3. Valitse Ensisijainen kieli ‑kohdasta Muokkaa ja valitse sitten uusi kieli.

Muut kuin Google-tilit

Jos käytät Home- tai Nest-sovellukseen kirjautumiseen muuta tiliä (et Google-tiliä), voit muuttaa asetuksia kummassa tahansa sovelluksessa.

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus ja valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset ja sitten Yleiset ilmoitukset ja sitten Sähköposti-ilmoitukset.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Ilmoitukset ja sitten Nest Home Report.
  4. Valitse Home Reportin kieli napauttamalla Sähköpostin kieli.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus tai siirry osoitteeseen home.nest.com, jos olet tietokoneella.
  2. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  3. Valitse Ilmoitukset ja sitten Nest Home Report.
  4. Valitse Home Reportin kieli napauttamalla Sähköpostin kieli.

Et ole saanut Home Reportia

Home-sovellus

Varmista, että kirjaudut sähköpostitilille samalla Google-tilillä, jolla kirjaudut Home-sovellukseen.

Nest-sovellus

1. Vahvista sähköpostiosoitteesi

Jos et ole vahvistanut tiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta sovelluksessa, sinulle ei lähetetä Nest Home Reportia.

1. Kirjaudu sovellukseen.
  2. Jos sähköpostiosoitettasi ei ole vahvistettu, sinua pyydetään vahvistamaan se ennen kuin voit jatkaa. Voit lähettää vahvistussähköpostin uudelleen sähköpostiosoitteeseen, jota käytät sisäänkirjautumiseen.
  3. Vahvistamisen jälkeen sinun tulisi saada Nest Home Report kuukausittain.

2. Tarkista, oletko saanut sähköpostin osoitteesta account@nest.com

Home Report lähetetään osoitteesta account@nest.com.

1. Katso, onko viesti saapunut sähköpostiisi.
  2. Jos sähköpostia ei näy postilaatikossa, tarkista roskapostikansio. Sähköpostitilisi saattaa merkitä sähköpostit tuntemattomista osoitteista roskapostiksi. Jos näin on, lisää account@nest.com sähköpostikontakteihisi tai osoitekirjaasi.

3. Tarkista sähköpostiasetukset

Jotkin sähköpostipalvelut saattavat estää Nestin sähköpostit automaattisesti, jolloin ne eivät päädy postilaatikkoosi lainkaan. Sinun täytyy ehkä lisätä sähköpostiosoitteemme erilliselle sallittujen tai hyväksyttyjen lähettäjien listalle. Jos et ole varma, miten tämä tehdään, ota yhteyttä sähköpostisi tukeen tai järjestelmänvalvojaan.

4. Tarkista sähköpostisi sovelluksessa (vain Nest-sovellus)

Huom. Nämä ohjeet koskevat vain Nest-tiliä, jota käytetään Nest-sovelluksessa. Jos kirjaudut Nest-sovellukseen Google-tilillä siirry vaiheeseen 5. Tarkista Wi-Fi-yhteys.

Jos et vieläkään saa sähköpostia Nestiltä, kokeile toisessa sähköpostipalvelussa luomaasi osoitetta.

1. Kirjaudu sisään Nest-sovellukseen Nest app.
  2. Valitse sovelluksen aloitusnäytöltä Valikko .
  3. Valitse kotisi.
  4. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  5. Valitse Tili ja sitten Nest-sovellukseesi yhdistetty sähköpostiosoite.
  6. Voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi valitsemalla toisen sähköpostiosoitteen tai lisäämällä uuden sähköpostiosoitteen.
  7. Vahvista sähköpostiosoite lisäämällä se uudelleen.
  8. Jos uusi sähköpostiosoite ei toimi, vaihda takaisin alkuperäiseen sähköpostiosoitteeseesi. Tämä voi ratkaista ongelman, jos alkuperäisessä käyttöönotossa oli virhe.
  9. Jos et vieläkään saa raporttia, ota yhteyttä tukitiimiin.

5. Tarkista Wi-Fi-yhteys

Jos Nest-tuotteesi eivät ole yhteydessä Wi-Fi-verkkoon tai niillä on ajoittaisia yhteysongelmia, Home Reportista saattaa puuttua tietoja. Voit tarkistaa Nest-tuotteidesi Wi-Fi-yhteyden Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä, josta näet tuotteet, jotka eivät ole yhteydessä verkkoon.

Ratkaisuja Nest-tuotteiden Wi-Fi- ja yhteysongelmiin