Home Reportin kielen vaihtaminen

Home Reportin kieli perustuu sovelluksessa kodin sijainniksi ilmoitettuun postinumeroon. Jos haluat muuttaa sitä, voit tehdä se näin:

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus ja valitse Asetukset  ja sitten Ilmoitukset ja sitten Yleiset ilmoitukset ja sitten Sähköposti-ilmoitukset.
  2. Napauta etusivun oikeasta yläkulmasta rataskuvaketta.
  3. Valitse Ilmoitukset ja sitten Nest Home Report.
  4. Valitse Home Reportin kieli napauttamalla Sähköpostin kieli.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus tai siirry osoitteeseen home.nest.com, jos olet tietokoneella.
  2. Napauta etusivun oikeasta yläkulmasta rataskuvaketta.
  3. Valitse Ilmoitukset ja sitten Nest Home Report.
  4. Valitse Home Reportin kieli napauttamalla Sähköpostin kieli.