To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Protectin kaiutinta tai hälytysääntä ei ole vahvistettu Sound Checkillä tai Safety Checkupilla

2. sukupolven Google Nest Protectissa on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla se voi tarkistaa oman kaiuttimensa ja hälytysäänensä sekä Sound Check- että Safety Checkup ‐testeillä. Jos Nest Protect ei pysty vahvistamaan, että sen kaiutin tai hälytysääni toimivat, tee turvatarkistus ja varmista, että kuulet hälytyksen itse.

Nest Protect soittaa lyhyen äänimerkin jokaisen automaattisen Sound Check ‑testin tai manuaalisen Safety Checkup ‐testin aikana ja kuuntelee ääntä mikrofonilla. Kuuntele nyt >

Jos mikrofoni kuulee täsmälleen oikean äänen, Nest Protect tietää, että kaiutin ja hälytysääni toimivat oikein. Se näyttää silloin, että kaikki toimii Nest-sovelluksessa.

Joskus mikrofoni ei kuitenkaan voi vahvistaa kaiuttimen ja hälytysäänen toimintaa. Tämä ei välttämättä tarkoita, että ne olisivat rikki. Se voi sen sijaan tarkoittaa, että testin aikana tapahtui jotain, ja Nest Protect ei kuullut juuri odottamaansa ääntä. Testin aikana on esimerkiksi voinut kuulua kovaa ääntä, kuten oven paukahdus tai TV:n äänenvoimakkuus oli korkealla.

Mitä tehdä, jos Nest Protect ei pystynyt vahvistamaan kaiutinta tai hälytysääntä

Jos Nest Protect ei voi vahvistaa kaiutinta tai hälytysääntä automaattisesti, Nest-sovellus ilmoittaa asiasta. Nest Protect hohtaa keltaisena Nightly Promisen aikana. Tee Nest Safety ‐sovelluksessa manuaalinen tarkistus tai paina Nest-painiketta kahdesti ja kuuntele, kuuluuko Nest Protectin ääni. Katso tarkat ohjeet ja ohjeet seuraavasta artikkelista:

Lue lisää Safety Checkupista >

Ennen kuin Safety Checkup ‑testi alkaa:

• Varmista, että Nest Protect on asennettu oikein seinään tai kattoon.
  • Rajoita talon muita äänilähteitä, kuten televisioita, kannettavia tietokoneita ja stereolaitteita.

Kuuntele kaiutinta ja hälytysääntä testin aikana, jotta kuulet varmasti hälytyksen. Sinun pitäisi kuulla ääniviesti ja kova summeri.

Jos sinulla on useita Nest Protecteja, kävele ympäriinsä ja varmista, että kuulet ne kaikki. Tämä on paras tapa varmistaa, että kaiutin ja hälytysääni toimivat.

Jos et kuule summeria tai ääniviestiä tai Nest Protectista ei kuulu ääntä testin alussa, ota yhteyttä Nest-tukeen.