To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Protect-enhedens højttaler eller horn er ikke verificeret af Sound Check eller Safety Checkup

Google Nest Protect (2. generation) har en indbygget mikrofon, der giver enheden mulighed for at tjekke sin egen højttaler og sit eget horn under både Sound Check- og Safety Checkup-tests. Hvis Nest Protect ikke kan verificere, at dens højttaler eller horn fungerer, bør du køre et Safety Checkup for at sikre, at du selv kan høre alarmen.

Ved hver automatisk månedlig Sound Check-test eller manuel Safety Checkup-test bruger Nest Protect sin højttaler og sit horn til at afspille en kort lyd, og derefter bruger enheden sin mikrofon til at lytte efter den pågældende lyd. Hør den nu >

Hvis mikrofonen hører lige præcis den lyd, den forventer at høre, ved Nest Protect, at dens højttaler og horn fungerer, som de skal, og den viser dig, at alt fungerer, i Nest-appen.

Nogle gange kan mikrofonen dog ikke verificere, at højttaleren og hornet fungerer. Det betyder ikke nødvendigvis, at de er gået i stykker. Det kan i stedet betyde, at der skete noget under testen, og at Nest Protect ikke hørte lige præcis den lyd, den forventede. Den kan f.eks. have registreret en høj lyd på samme tid, da testen kørte, f.eks. en dør, der blev smækket i, eller et fjernsyn, hvor der var skruet højt op for lyden.

Sådan gør du, hvis Nest Protect ikke kunne verificere højttaleren eller hornet

Hvis Nest Protect ikke automatisk kan verificere højttaleren eller hornet, giver Nest-appen dig besked, og Nest Protect lyser gult under Nightly Promise. Du bør køre et manuelt Safety Checkup med Nest-appen eller ved at trykke to gange på Nest-knappen. Derefter afspiller Nest Protect en lyd. Du kan få flere oplysninger og en komplet vejledning i følgende artikel:

Få flere oplysninger om Safety Checkup >

Inden Safety Checkup-testen starter:

• Sørg for, at Nest Protect er monteret korrekt på væggen eller i loftet.
  • Begræns andre støjkilder i huset, f.eks. fjernsyn, computere og stereoanlæg.

Lyt efter højttaleren og hornet under testen for at sikre, at du kan høre enheden afspille alarmen. Du bør høre en talebesked og en høj alarmlyd.

Hvis du har flere Nest Protect-enheder, skal du gå rundt for at tjekke, at du kan høre dem alle. Det er den bedste metode til at verificere, at højttaleren og hornet fungerer.

Hvis du ikke kan høre en alarm eller stemme, eller hvis Nest Protect ikke afspiller en lyd, når du starter testen, skal du kontakte Nest-support.