To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meer informatie over de geschiedenis van het Nest × Yale slot in de Nest-app

Je kunt de Nest Guard niet meer als brug gebruiken om je Nest x Yale slot met wifi te verbinden. Alleen een Nest Connect kan je slot verbinden met wifi. Als het slot offline gaat, kun je het niet bedienen met de Nest-app, maar nog wel met het toetsenblok.

Als je de Nest Guard eerder als brug hebt gebruikt om je Nest x Yale slot met wifi te verbinden, moet je actie ondernemen om de Nest Guard te vervangen door een Nest Connect. In aanmerking komende gebruikers hebben in januari 2024 een e-mail gekregen met instructies om kosteloos een Nest Connect te krijgen. Als je een Nest Connect hebt, check je het Helpcentrum-artikel Zorg dat je Nest x Yale slot verbonden blijft nadat de Nest Secure-ondersteuning wordt beëindigd om je slot opnieuw te verbinden.

Als je op dit moment een Nest Connect hebt, moet je deze misschien dichter bij je Nest x Yale slot plaatsen om verbinding te maken met wifi. Als je slot buiten het bereik van een Nest Connect is en offline gaat, kun je het slot niet bedienen met de Nest-app, maar nog wel met het toetsenblok.

Als je een Nest Connect wilt installeren, ga je naar het Helpcentrum-artikel De Nest Connect instellen.

Check de veelgestelde vragen in deze update van het communityforum van de Nest Secure voor meer informatie.

De geschiedenis van het Google Nest × Yale slot biedt een snel overzicht van gebeurtenissen die je slot in de loop van de dag waarneemt, zoals iemand die de deur op slot doet en van het slot haalt, of het slot in de privacymodus zet. Je kunt op een specifieke dag tikken om een gedetailleerde lijst met alle vergrendelingsgebeurtenissen te bekijken.

Er zijn 2 verschillende weergaven: een kort overzicht van 10 dagen met het aantal gebeurtenissen dat heeft plaatsgevonden en een gedetailleerde weergave van elke slotgebeurtenis op een specifieke dag. Meestal kun je met één blik op het overzicht op de hoogte blijven van de belangrijkste activiteiten. Als er iets gebeurt dat je aandacht vereist, zoals wanneer er met het slot wordt geknoeid, kun je in de gedetailleerde weergave makkelijk zien wanneer de gebeurtenis heeft plaatsgevonden en welke activiteit ertoe heeft geleid. In beide weergaven wordt 10 dagen aan geschiedenis vastgelegd.

De geschiedenis van je slot bekijken

1. Selecteer het slot in het startscherm van de Nest-app.

2. Selecteer Geschiedenis Nest protect history icon. .

Je ziet een overzicht van 10 dagen met het aantal gebeurtenissen en tijdlijnen voor elke dag. We houden het graag simpel. Daarom toont het systeem in deze weergave niet alles wat het heeft gevonden en waarop je hebt gereageerd.
Je ziet alleen belangrijke gebeurtenissen.

Wat de kleuren betekenen:

• Nest unlocked bar icon. : Ontgrendeld
  • Nest locked bar icon. : Vergrendeld
  • Nest privacy mode bar icon. : Privacymodus aan
  • Nest error bar icon. : Fouten
  • Nest tamper bar icon. : Manipulatie

3. Als je alles wilt zien wat er op een bepaalde dag is gebeurd, tik je op de dag.

De weergave wordt uitgevouwen en toont een chronologische lijst van elke activiteit die door het slot is geactiveerd.

Nest security history screen image.

Gebeurtenissen in de geschiedenis updaten

Elke keer dat je de geschiedenis opent, wordt deze geüpdatet met de nieuwste beschikbare informatie. Als je de weergave wilt vernieuwen, tik je op de pijl-terug pijl-terug en selecteer je Geschiedenis Nest protect history icon. om de weergave opnieuw te openen met de meest recente informatie.

Wie de geschiedenis kan zien

De eigenaar van het Nest-huis en iedereen met volledige toegang kunnen de geschiedenis bekijken. Mensen met Alleen toegang tot huis kunnen de geschiedenis niet zien.

Meer informatie over Gezinsaccounts >

Wat de iconen betekenen

Er verschijnen gebeurtenisiconen in je geschiedenis, zodat je eenvoudig door een bepaalde dag kunt bladeren.

nest lock icon

Deur vergrendeld. Je deur is door iemand op slot gedaan.

Als het slot is vergrendeld door een persoon met Volledige toegang, wordt hun foto in de Nest-app getoond als het hoofdicoon met een kleiner sloticoon.

Opmerking: Als je 'Op slot doen met één tik' hebt aangezet of als iemand de deur op slot doet door de draaiknop in je huis te draaien, weet je niet wie de deur op slot heeft gedaan, maar weet je wel wanneer dit is gebeurd.

nest auto lock image

Deur automatisch vergrendeld. Je deur is na een bepaalde periode automatisch vergrendeld op basis van je instellingen (na 10 seconden, 1 minuut of 5 minuten).

unlock image

Deur ontgrendeld. Je deur is door iemand ontgrendeld.

Als de deur is ontgrendeld door iemand met Volledige toegang, wordt hun foto in de Nest-app getoond als het hoofdicoon met een kleiner ontgrendelingsicoon.

Opmerking: Als iemand de deur ontgrendelt door aan de draaiknop in je huis te draaien, weet je niet wie de deur van het slot heeft gehaald, maar weet je wel wanneer dit is gebeurd.

nest lock privacy mode image

Privacymodus. De privacymodus staat aan. Hiermee zet je het toetsenblok uit, zodat niemand de deur kan ontgrendelen met een toegangscode op het toetsenblok.

Als iemand Volledige toegang heeft, kan die de privacymodus uitzetten in de app.

nest lock warning image.

Waarschuwing. Het driehoekige waarschuwingsicoon kan 2 dingen betekenen:

• Je apparaat kan niet worden vergrendeld of ontgrendeld.
  • Iemand heeft te veel onjuiste toegangscodes ingevoerd.

Tik op een specifieke dag voor meer informatie over waar de waarschuwing over ging.

lock tamper image

Manipulatie. Er is met het slot geknoeid.

history offline image

Offline. Het slot is offline. Dit kan gebeuren als je wifi- of internetverbinding wegvalt.

Opmerking: Als dit gebeurt, kun je het slot nog steeds rechtstreeks via het toetsenblok vergrendelen en ontgrendelen met een toegangscode. Je kunt alleen de app niet gebruiken.

Andere iconen die je misschien ziet

De geschiedenis van je slot toont alleen gebeurtenissen voor het slot.

De volgende gebeurtenissen komen minder vaak voor, maar de geschiedenis houdt deze bij om je op de hoogte te houden.

lock software icon.

Software-update. Nest heeft de software op je slot geüpdatet.

Je Nest-producten en de Nest-app up-to-date houden >