To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få flere oplysninger om Nest × Yale-låsens historik i Nest-appen

Du kan ikke længere bruge Nest Guard som en broforbindelse mellem din Nest x Yale-lås og dit Wi-Fi. Det er kun en Nest Connect, der kan forbinde din lås til Wi-Fi. Hvis din lås mister internetforbindelsen, kan du ikke styre din lås med Nest-appen, men du kan stadig styre den via nummertastaturet.

Hvis du tidligere har brugt Nest Guard som en broforbindelse mellem din Nest x Yale-lås og dit Wi-Fi, skal du udskifte din Nest Guard med en Nest Connect. Kvalificerede brugere modtog en mail i januar 2024 med en vejledning i, hvordan de kan modtage en Nest Connect uden beregning. Når du har en Nest Connect, kan genoprette forbindelsen til din lås ved at gå til artiklen Hold din Nest x Yale-lås forbundet, når Nest Secure ikke længere understøttes i Hjælp.

Hvis du i øjeblikket har en Nest Connect, skal du muligvis flytte den tættere på din Nest x Yale-lås for at forbinde låsen til Wi-Fi. Hvis din lås er uden for en Nest Connect-enheds rækkevidde, og den mister internetforbindelsen, kan du ikke styre din lås med Nest-appen. Du kan dog stadig styre den med nummertastaturet.

Se, hvordan du installerer en Nest Connect, i artiklen Konfigurer Nest Connect i Hjælp.

Få flere oplysninger i de ofte stillede spørgsmål i denne opdatering fra Nest Secure-hjælpeforummet.

Historikken for Google Nest × Yale-låsen giver et hurtigt overblik over de hændelser, som din lås registrerer i løbet af dagen, f.eks. når nogen låser din dør, låser den op eller sætter låsen i privatlivstilstand. Du kan trykke på en bestemt dag for at se en detaljeret liste over alle de hændelser, låsen har registreret.

Der er to forskellige visninger: en hurtig oversigt for 10 dage med antallet af hændelser, som har fundet sted, og en detaljeret visning, der viser alle de hændelser, låsen har registreret på en bestemt dag. For de fleste dage kan du holde dig orienteret om de vigtigste aktiviteter ved at kaste et hurtigt blik på oversigten. Hvis der sker noget, som kræver din opmærksomhed, f.eks. hvis nogen manipulerer med låsen, gør den detaljerede visning det nemt at se, præcis hvornår hændelsen fandt sted, og hvilken aktivitet der gik forud for hændelsen. Begge visninger omfatter 10 dages historik.

Sådan ser du historikken for din lås

1. Vælg din lås på startskærmen i Nest-appen.

2. Vælg ikonet for historikken Nest protect history icon. .

Du får vist en oversigt for 10 dage med antallet af hændelser og
tidslinjer for hver dag. For at give dig et overskueligt overblik omfatter denne visning ikke
alt det, dit system har registreret og svaret på.
Du får kun vist vigtige hændelser.

Det betyder farverne:

• Nest unlocked bar icon. : Låst op
  • Nest locked bar icon. : Låst
  • Nest privacy mode bar icon. : Privatlivstilstand blev aktiveret
  • Nest error bar icon. : Fejl
  • Nest tamper bar icon. : Manipulation

3. Hvis du vil se alt, hvad der skete på en bestemt dag, skal du trykke på
den pågældende dag.

Derefter udvides visningen med en kronologisk liste over alle aktiviteter, din lås har registreret.

Nest security history screen image.

Sådan opdaterer du hændelserne i historikken

Hver gang du åbner historikken, opdateres visningen med de senest tilgængelige oplysninger. Hvis du vil opdatere visningen, skal du trykke på tilbagepilen back arrow og derefter vælge ikonet for historik Nest protect history icon. for at åbne visningen igen med de seneste oplysninger.

Hvem kan se historikken?

Ejeren af Nest-hjemmet og alle, der har tilladelsen Fuld adgang, kan se historikken. Personer, som har tilladelsen Kun adgang til hjemmet, kan ikke se historikken.

Få flere oplysninger om Family Accounts >

Det betyder ikonerne

I din historik kan du se hændelsesikoner, som giver dig et visuelt overblik, så du hurtigt kan gennemgå en bestemt dag.

nest lock icon

Døren er låst. Din dør blev låst af nogen.

Hvis den blev låst af en person med fuld adgang, vises vedkommendes billede
i Nest-appen som primært ikon sammen med et mindre
låseikon.

Bemærk! Hvis du har aktiveret låsning med et enkelt tryk, eller hvis nogen
låser døren ved at dreje vridergrebet indenfor,
kan du ikke se, hvem der låste døren, men du kan se, hvornår den
blev låst.

nest auto lock image

Døren blev låst automatisk. Din dør blev automatisk låst efter et
stykke tid baseret på dine indstillinger (efter 10 sekunder,
1 minut eller 5 minutter).

unlock image

Døren blev låst op. Nogen låste din dør op.

Hvis den blev låst op af en person med fuld adgang, vises vedkommendes
billede i Nest-appen som det primære ikon sammen med et
mindre oplåsningsikon.

Bemærk! Hvis nogen låser døren op ved at dreje vridergrebet
indenfor i hjemmet, kan du ikke se, hvem der låste døren op, men
du kan se, hvornår den blev låst op.

nest lock privacy mode image

Privatlivstilstand. Privatlivstilstand blev aktiveret. Dette deaktiverer
nummertastaturet, så ingen kan låse døren op med en
adgangskode på nummertastaturet.

Personer med fuld adgang kan deaktivere privatlivstilstand i
appen.

nest lock warning image.

Advarsel! En advarsel med en trekant kan betyde én af disse to ting:

• Din enhed kunne ikke låses eller låses op
  • En person har indtastet for mange forkerte adgangskoder

Tryk på en bestemt dag for at få flere oplysninger om, hvad advarslen handlede
om.

lock tamper image

Manipulation. Nogen har manipuleret med din lås.

history offline image

Offline. Din lås er offline. Dette kan ske, hvis Wi-Fi-forbindelsen eller internetforbindelsen
i dit hjem afbrydes.

Bemærk! Når dette sker, kan du stadig låse din enhed og låse
den op direkte på nummertastaturet ved hjælp af en adgangskode. Du
kan bare ikke bruge appen.

Andre ikoner, du muligvis kan se

Historikken for din lås viser kun hændelser for låsen.

Følgende hændelser finder sjældnere sted, men historikken registrerer dem for at holde dig orienteret om dem.

lock software icon.

Softwareopdatering. Nest har opdateret softwaren på din lås.

Sådan holder du dine Nest-produkter og Nest-appen opdateret >