To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vanlige spørsmål om den 30-dagers prøveperioden på Nest Aware

Med den kostnadsfrie prøveperioden på Nest Aware kan du prøve mange av funksjonene du får gjennom et Nest Aware-abonnement, i 30 dager.

For å få spesifikk informasjon om prøveperioden din, velg en versjon nedenfor basert på enheten du ville brukt for å installere kameraet ditt.

Slik fungerer prøveperioden på 30 dager

• Når du konfigurerer en kvalifisert enhet i enten Google Home- eller Nest-appen, kan du prøve et abonnement på Nest Aware (2. generasjon) i 30 dager.
  • Når prøveperioden er over, kan du abonnere på Nest Aware for å fortsette å bruke abonnementsfunksjonene. Det er en grense på én 30-dagers prøveperiode per hjem.
  • Når du har startet prøveperioden, kan du ikke si den opp, men du kan slå av kameraregistreringen og lydregistreringen hvis du vil. Du kan også slette hendelser med video- og lydregistrering via appen.
  • For å være kvalifisert for en 30-dagers prøveperiode må hjemmet ditt være i et land der Nest Aware-abonnementer kan kjøpes.
  • Enkelte Nest Aware-funksjoner kan variere etter region og enhet.
  • Du må bruke en Google-konto når du registrerer deg for Nest Aware.

Dette er inkludert i prøveperioden

Du får prøve Nest Aware-abonnementstjenesten i 30 dager. Enkelte funksjoner, for eksempel Nødanrop, er imidlertid bare tilgjengelige hvis du har kjøpt et Nest Aware-abonnement og befinner deg i USA.

I løpet av prøveperioden kan du gjøre følgende:

• Få mer intelligente varsler, inkludert spesifikke varsler når Nest-kameraet oppdager et kjent eller ukjent ansikt.
    Merk: Familiar Face Alerts er ikke tilgjengelig for Nest-kameraer som brukes i Illinois i USA, og er kanskje ikke tilgjengelige på visse Nest Cam-enheter i EU.
  • Du kan opprette Activity Zones for å fremheve områder du vil at kameraet skal holde bedre øye med, og få egendefinerte varsler når det registreres bevegelser der. Du trenger ikke å abonnere på Nest Aware for å bruke Activity Zones med Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (med ledning) eller Nest Cam med flomlys. Du må abonnere på Nest Aware for å bruke Activity Zones hvis du har Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor, Nest Cam IQ Indoor, Nest Cam IQ Outdoor, Nest Doorbell (med ledning) eller Nest Hub Max.
  • Få 30 dagers videologg av hendelser (klipp).
  • Hvis du allerede har kjøpt et Nest Aware-abonnement som inkluderer en lengre videologg, kan du fortsatt bruke hele videologgen som følger med abonnementet ditt, når prøveperioden er over.
  • Du kan opprette og dele videoklipp eller fortfilmer.

Slik registrerer du deg for en 30-dagers prøveperiode

Når du konfigurerer et kvalifisert Google- eller Nest-produkt i hjemmet ditt med enten Home- eller Nest-appen, blir du spurt om du vil starte en 30-dagers prøveperiode på Nest Aware. Du kan starte den 30-dagers prøveperioden når det passer deg.

I appen går du til Innstillinger og så Nest Aware for å fullføre registreringsprosessen for prøveperioden.

Slik bruker du prøveperioden på 30 dager hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon)

Hvis du allerede abonnerer på Nest Aware (1. generasjon), får du den første måneden for USD 0 når du bytter til et abonnement på Nest Aware (2. generasjon).

Hvis du bruker en Nest-konto, må du overføre den til en Google-konto når du bytter til Nest Aware. Når du gjør det, kan du ikke legge til abonnementer på Nest Aware (1. generasjon) i kontoen din.

Kontrollér når prøveperioden starter og slutter

• Hvis du er kvalifisert, kan du registrere deg for en 30-dagers prøveperiode på Nest Aware når du legger til et kvalifisert produkt i Home- eller Nest-appen. 30-dagers prøveperioder kan være utilgjengelige basert på regionen du er i.
  • Du kan kjøpe et Nest Aware-abonnement når som helst i løpet av eller etter prøveperioden.
  • Du blir varslet i appen, og du får flere e-poster med informasjon om når prøveperioden er over.

Merk: Hvis du abonnerte på Nest Aware via en av partnerne våre, kan det hende at den 30-dagers prøveperioden avsluttes når du kjøper et abonnement fra dem. Kontakt partneren for å få mer informasjon.

Du kan når som helst bruke en nettleser eller appen for å sjekke når prøveperioden er over:

Nettleser

1. Gå til store.google.com/subscriptions. Logg på kontoen din hvis det er nødvendig.
    • Hvis du har flere enn ett hjem, bruker du rullegardinmenyen øverst for å velge hjemmet med den 30-dagers prøveperioden du vil se.
  2. I Nest Aware-delen finner du datoen for når prøveperioden er over.
    • Hvis du allerede er registrert for et betalt abonnement, ser du datoen for når faktureringen starter.
    • Hvis du ikke ser noen dato, har du kanskje ikke noen aktiv 30-dagers prøveperiode.

Home-appen

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Under «Funksjoner» velger du Nest Aware.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen Nest app.
  2. Trykk på Settings (Innstillinger) Innstillinger for Nest-ikon og så Nest Aware.

Dette skjer når prøveperioden er over

• For å fortsette å bruke funksjonene som følger med prøveperioden på Nest Aware, må du kjøpe et Nest Aware-abonnement.
  • Hvis du allerede har kjøpt et abonnement i Google Store, starter det automatisk etter at den 30-dagers prøveperioden er over. Du trenger ikke å gjøre noe annet for å fortsette å bruke Nest Aware.
  • Hvis du ikke kjøper et Nest Aware-abonnement før prøveperioden er over, mister du tilgangen til premiumfunksjonene tilknyttet Nest Aware, inkludert kjente fjes, lydregistrering og innspilt videologg. Med Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (med ledning) og Nest Cam med flomlys er tre timers videologg av hendelser fremdeles inkludert. Du har fortsatt tilgang til eventuelle videoklipp eller fortfilmer du har lagret, men resten av videologgen din blir slettet når prøveperioden er over. Lydregistreringsloggen din utløper med tiden og blir slettet.

Nøyaktighet ved hendelsesregistrering

Nest-kameraer og -ringeklokker kan vise deg hva som skjer i hjemmet ditt, men teknologien er ikke helt perfekt. Vi prøver å gjøre kamerahendelsene så nøyaktige som mulig, men kameraet eller ringeklokken kan gjøre følgende feil:

• Enheten kan forveksle et bilde med en virkelig hendelse. For eksempel kan en T-skjorte med bilde av en hund gjøre at enheten registrerer et dyr.
  • En person som kryper på bakken, kan bli feilidentifisert som et kjæledyr.
  • Nære slektninger kan bli feilidentifisert.