To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ofte stillede spørgsmål om den 30-dages prøveperiode med Nest Aware

Med en prøveperiode på Nest Aware kan du afprøve mange af funktionerne i et Nest Aware-abonnement uden beregning i 30 dage.

Du kan få specifikke oplysninger om din prøveperiode ved at vælge en af nedenstående versioner afhængigt af, hvilken enhed du vil bruge til at installere dit kamera.

Sådan fungerer en 30-dages prøveperiode

Hvad omfatter prøveperioden?

Du får et indblik i Nest Aware-abonnementet i 30 dage. Visse funktioner som f.eks. nødopkald er dog kun tilgængelige via et betalingsabonnement på Nest Aware og kræver, at du bor i USA.

I prøveperioden kan du gøre følgende:

• Få mere avancerede underretninger, bl.a. specifikke underretninger, når dit kamera registrerer et kendt eller ukendt ansigt.
    Bemærk! Familiar Face Alerts er ikke tilgængelige på Nest Cams, der bruges i den amerikanske delstat Illinois, og er muligvis ikke tilgængelige på visse Nest Cams i EU.
  • Opret Activity Zones for at fremhæve områder, som kameraet skal holde ekstra øje med, og få tilpassede underretninger, når det registrerer bevægelse i disse områder. Activity Zones kræver ikke et Nest Aware-abonnement til Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (med ledning) eller Nest Cam-spotlys. Du skal have et Nest Aware-abonnement for at bruge Activity Zones sammen med Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor, Nest Cam IQ Indoor, Nest Cam IQ Outdoor, Nest Doorbell (med ledning) og Nest Hub Max.
  • Få 30 dages hændelsesbaseret videohistorik (klip).
  • Hvis du allerede har købt et Nest Aware-abonnement med en længere videohistorik, kan du fortsat få adgang til hele den videohistorik, der følger med dit abonnement, når prøveperioden udløber.
  • Opret og del videoklip eller timelapses.

Sådan tilmelder du dig en 30-dages prøveperiode

Hvis du har et kvalificeret kamera, starter du automatisk en 30-dages prøveperiode på Nest Aware, når du har konfigureret kameraet i appen. Videooptagelse er dog kun aktiveret, hvis du tilvælger videohistorik.

Hvis du tidligere har konfigureret et kamera via Nest-appen og ikke har haft en 30-dages prøveperiode på Nest Aware i dit hjem, kan du tilmelde dig en 30-dages prøveperiode online.

1. Gå til home.nest.com.
  2. Log ind på din konto.
  3. Øverst til højre skal du klikke på din konto og derefter Indstillinger ikon for Nest-indstillinger og derefter Nest Aware.
  4. Følg vejledningen på siden for at starte en prøveperiode.

Sådan bruger du den 30-dages prøveperiode, hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generation)

Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generation), får du den første måned uden beregning, når du skifter til et abonnement på Nest Aware (2. generation).

Hvis du i øjeblikket bruger en Nest-konto, skal du migrere til en Google-konto, når du skifter til Nest Aware. Når du har gjort det, kan du ikke føje abonnementer på Nest Aware (1. generation) til din konto.

Tjek, hvornår din prøveperiode starter og slutter

Hvis du er kvalificeret, får du den 30-dages prøveperiode på Nest Aware, når du føjer et kvalificeret produkt til Nest-appen. Muligheden for en 30-dages prøveperiode er muligvis ikke tilgængelig i dit område. Du kan til enhver tid købe et abonnement på Nest Aware i løbet af prøveperioden, eller når den er udløbet.

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Vælg Nest Aware under "Funktioner".

Nest-appen

1. Åbn Indstillinger ikon for Nest-indstillinger på startskærmen.
  2. Tryk på Nest Aware.

Webbrowser

1. Gå til Google Store.
    • Log ind på din konto, hvis det er nødvendigt.
    • Hvis du har mere end ét hjem, kan du bruge rullemenuen øverst på siden til at vælge hjemmet med den 30-dages prøveperiode, som du vil se.
  2. Du kan se datoen for, hvornår din prøveperiode udløber, i sektionen Nest Aware.
    • Hvis du allerede har tilmeldt dig et betalingsabonnement, vises datoen, når faktureringen starter.
    • Hvis der ikke vises en dato, har du muligvis ikke en aktiv 30-dages prøveperiode.

Hvad sker der, når prøveperioden udløber?

• Hvis du vil fortsætte med at bruge de funktioner, der følger med prøveperioden på Nest Aware, skal du købe et Nest Aware-abonnement.
  • Hvis du allerede har købt et abonnement i Google Store, starter det automatisk, når din prøveperiode på 30 dage slutter. Du behøver ikke at foretage dig yderligere for at fortsætte med at bruge Nest Aware.
  • Hvis du ikke køber et Nest Aware-abonnement, før prøveperioden udløber, mister du adgangen til de udvidede funktioner i Nest Aware, heriblandt kendte ansigter, registrering af lyd samt optaget videohistorik. Du får fortsat 3 timers hændelsesbaseret videohistorik uden beregning sammen med Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (med ledning) og Nest Cam med spotlys. Du har stadig adgang til de videoklip eller timelapses, som du har gemt, men resten af din optagne videohistorik slettes, når prøveperioden udløber. Din historik for registrering af lyd udløber med tiden og slettes.

Bemærk! Du bliver ikke faktureret, hvis du ikke køber et Nest Aware-abonnement.

Hvad sker der, hvis du opsiger din prøveperiode?

Hvis du opsiger din prøveperiode på Nest Aware, har du ikke længere adgang til de udvidede funktioner i Nest Aware, heriblandt kendte ansigter, registrering af lyd og optaget videohistorik. Du får fortsat 3 timers hændelsesbaseret videohistorik uden beregning sammen med Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (med ledning) og Nest Cam med spotlys. Du har stadig adgang til de videoklip eller timelapses, som du har gemt, men resten af din optagne videohistorik slettes, når prøveperioden udløber. Din historik for registrering af lyd udløber med tiden og slettes.

Når prøveperioden er opsagt, har du fortsat adgang til tjenesten indtil udgangen af faktureringsperioden. Du kan til enhver tid deaktivere specifikke Nest Aware-funktioner ved at ændre indstillingerne i Nest-appen eller Google Home-appen.

Hvis du opsiger dit abonnement i løbet af prøveperioden, har du stadig Nest Aware, indtil prøveperioden udløber, og du debiteres ikke, når den er slut. Du kan altid vælge at genaktivere tjenesten, inden prøveperioden udløber.

Hvis du vil opsige prøveperioden, skal du kontakte Nest-support.

Nøjagtigheden af hændelsesregistrering

Med et Nest Cam eller en Nest Doorbell kan du se, hvad der foregår derhjemme, men selve teknologien er ikke fejlfri. Vi forsøger at gøre vores kamerahændelser så nøjagtige som muligt, men du kan bl.a. opleve følgende registreringsfejl med kameraet eller dørklokken:

• Et billede forveksles med en rigtig hændelse. En T-shirt med et billede af en hund kan f.eks. udløse en hændelse til registrering af dyr.
  • En person, der kravler rundt på jorden, kan fejlagtigt identificeres som et kæledyr.
  • Nære slægtninge kan blive fejlidentificeret.