Ofte stillede spørgsmål om den gratis prøveperiode på Nest Aware

Med den gratis prøveperiode på Nest Aware kan du prøve mange af funktionerne i et Nest Aware-abonnement i 30 dage.

Du kan få specifikke oplysninger om din prøveperiode ved at vælge en af nedenstående versioner afhængigt af den enhed, du vil bruge til at installere dit kamera.

Gratis prøveperiode på Nest Aware

Sådan fungerer den gratis prøveperiode

• Når du konfigurerer en kvalificeret enhed i enten Google Home-appen eller Nest-appen, kan du prøve et Nest Aware-abonnement i 30 dage.
  • Når prøveperioden er udløbet, kan du oprette et abonnement på Nest Aware for at fortsætte med at bruge abonnementsfunktionerne. Der er en grænse på én gratis prøveperiode pr. hjem.
  • Når du har startet prøveperioden, kan du ikke opsige den, men du kan vælge at deaktivere kameraoptagelse og registrering af lyd. Du kan også slette din videohistorik og registreringer af lyd med appen.
  • Dit hjem skal være i et land, hvor det er muligt at købe Nest Aware-abonnementer, for at være kvalificeret til en gratis prøveperiode.
  • Visse Nest Aware-funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder og på alle enheder.
  • Når du tilmelder dig Nest Aware, skal du bruge en Google-konto.

Hvad omfatter prøveperioden?

Du får et indblik i Nest Aware-abonnementet i 30 dage. Visse funktioner som f.eks. nødopkald er dog kun tilgængelige via et betalingsabonnement på Nest Aware og kræver, at du bor i USA.

I prøveperioden kan du gøre følgende:

• Få mere avancerede underretninger, bl.a. specifikke underretninger, når dit Nest-kamera registrerer et kendt eller ukendt ansigt.
    Bemærk! Familiar Face Alerts er ikke tilgængelige på Nest Cams, der bruges i den amerikanske delstat Illinois, og er muligvis ikke tilgængelige på visse Nest Cams i EU.
  • Opret Activity Zones for at fremhæve områder, som kameraet skal holde ekstra øje med, og få tilpassede underretninger, når det registrerer bevægelse i disse områder. Activity Zones kræver ikke et Nest Aware-abonnement med Nest Cam (med batteri) eller Nest Doorbell (med batteri). Du skal have et Nest Aware-abonnement for at bruge Activity Zones sammen med Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor, Nest Cam IQ Indoor, Nest Cam IQ Outdoor, Nest Doorbell (med ledning) og Nest Hub Max.
  • Få 30 dages hændelsesbaseret videohistorik (klip).
  • Hvis du allerede har købt et Nest Aware-abonnement med en længere videohistorik, kan du fortsat få adgang til hele den videohistorik, der følger med dit abonnement, når prøveperioden udløber.
  • Opret og del videoklip eller timelapses.

Sådan tilmelder du dig en gratis prøveperiode

Når du konfigurerer et kvalificeret Google- eller Nest-produkt i dit hjem med enten Home- eller Nest-appen, bliver du spurgt, om du vil starte en gratis prøveperiode på Nest Aware. Du kan starte den gratis prøveperiode på 30 dage når som helst.

Gå til Indstillinger efterfulgt af Nest Aware i appen for at fuldføre tilmeldingen til den gratis prøveperiode.

Sådan bruger du den gratis prøveperiode, hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generation)

Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generation), får du den første måned gratis, når du skifter til det nye abonnement på Nest Aware.

Hvis du bruger en Nest-konto, skal du migrere til en Google-konto, når du skifter til Nest Aware. Når du har gjort det, kan du ikke føje abonnementer på Nest Aware (1. generation) til din konto.

Tjek, hvornår din prøveperiode starter og slutter

• Hvis du er kvalificeret, kan du tilmelde dig en gratis 30-dages prøveperiode på Nest Aware, når du føjer et kvalificeret produkt til Home-appen eller Nest-appen. Gratis prøveperioder er muligvis ikke tilgængelige i alle områder.
  • Du kan købe et abonnement på Nest Aware til enhver tid i løbet af prøveperioden, eller når den er udløbet.
  • Du får besked i appen og modtager en række mails, der fortæller dig, hvornår prøveperioden udløber.
  • Bemærk! Hvis du har abonneret på Nest Aware gennem en af vores partnere, slutter den gratis prøveperiode muligvis, når du køber et abonnement hos denne partner. Kontakt den pågældende partner for at få yderligere oplysninger.

Du kan altid tjekke på forhånd, hvornår din prøveperiode udløber, i en webbrowser eller i appen:

Webbrowser
  1. Gå til store.google.com/subscriptions. Log om nødvendigt ind på din konto.
    • Hvis du har mere end ét hjem, kan du bruge rullemenuen øverst på siden til at vælge hjemmet med den gratis prøveperiode, som du vil se.
  2. Du kan se datoen for, hvornår din prøveperiode udløber, i sektionen Nest Aware.
    • Hvis du allerede har tilmeldt dig et betalingsabonnement, kan du se datoen, når faktureringen starter.
    • Hvis der ikke vises en dato, har du muligvis ikke en gratis prøveperiode.
Home-appen
  1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Vælg Nest Aware under "Funktioner".
Nest-appen
  1. Åbn Nest-appen Nest app icon.
  2. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger efterfulgt af Nest Aware.

Hvad sker der, når prøveperioden udløber?

• Hvis du vil fortsætte med at bruge de funktioner, der følger med prøveperioden på Nest Aware, skal du købe et Nest Aware-abonnement.
  • Hvis du allerede har købt et abonnement i Google Store, starter det automatisk, når din gratis prøveperiode slutter. Du behøver ikke at foretage dig yderligere for at fortsætte med at bruge Nest Aware.
  • Hvis du ikke køber et Nest Aware-abonnement, før prøveperioden udløber, mister du adgangen til de udvidede funktioner i Nest Aware, heriblandt kendte ansigter, registrering af lyd samt optaget videohistorik. Med Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) er de 3 gratis timers hændelsesbaseret videohistorik stadig inkluderet. Du har stadig adgang til de videoklip eller timelapses, som du har gemt, men resten af din optagne videohistorik slettes, når prøveperioden udløber. Din historik for registrering af lyd udløber med tiden og slettes.

Nøjagtigheden af hændelsesregistrering

Med et Nest Cam eller en Nest Doorbell kan du se, hvad der foregår derhjemme, men selve teknologien er ikke fejlfri. Vi forsøger at gøre vores kamerahændelser så nøjagtige som muligt, men du kan bl.a. opleve følgende registreringsfejl med kameraet eller dørklokken:

• Et billede forveksles med en rigtig hændelse. En T-shirt med et billede af en hund kan f.eks. udløse en hændelse til registrering af dyr.
  • En person, der kravler rundt på jorden, kan fejlagtigt identificeres som et kæledyr.
  • Nære slægtninge kan fejlidentificeres.

Gratis prøveperiode på Nest Aware (1. generation)

Du kan være kvalificeret til en gratis prøveperiode på Nest Aware (1. generation), hvis du ikke har migreret til en Google-konto. Abonnementer på Nest Aware (1. generation) fås til enkelte kameraer og har ikke så mange funktioner som Nest Aware. Nest Aware (1. generation) er ikke tilgængeligt til Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri). Hvis du har et af disse produkter, kan du gennemgå oplysningerne ovenfor vedrørende det nyere Nest Aware. Her kan du få flere oplysninger om, hvad du får med forskellige Nest Aware-abonnementer.

Sådan fungerer den gratis prøveperiode

• Når du køber et Google Nest-kamera, medfølger der muligvis en prøveperiode på Nest Aware.
  • Dit hjem skal være i et land, hvor det er muligt at købe Nest Aware-abonnementer, for at være kvalificeret til en prøveperiode. Gratis prøveperioder er muligvis heller ikke tilgængelige i dit område på grund af regler om privatliv.
  • Når prøveperioden slutter, skal du oprette et abonnement på Nest Aware for at fortsætte med at bruge abonnementsfunktionerne.

Bemærk! Kunder, der køber et forudbetalt Nest Aware-abonnement som en del af en pakke med et kamera eller en dørklokke, får ikke en prøveperiode. Du har adgang til tjenesten, når du føjer dit kamera til appen.

Landetilgængelighed for Nest Aware

Hvad prøveperioden omfatter

Du får et indblik i Nest Aware-abonnementet. Du kan gøre følgende:

• Få mere avancerede underretninger, bl.a. specifikke underretninger, når dit kamera registrerer en person.
  • Opret Activity Zones for at få tilpassede underretninger, når kameraet registrerer bevægelse i disse områder.
  • Opret og del videoklip eller timelapses.
  • Optag og se op til 5 fortløbende dages videohistorik.
  • Hvis du allerede har købt et Nest Aware-abonnement med en længere videohistorik, begrænses din videohistorik ikke til 5 dage af prøveperioden. Du får adgang til hele den videohistorik, der er inkluderet i dit abonnement. Hvis du har købt et abonnement gennem en af vores partnere, kan deres politik om gratis prøveperioder dog være anderledes. Kontakt den pågældende partner for at få flere oplysninger.

Sådan deltager du i prøveperioden, hvis du ikke har købt dit Nest-kamera via Google Nest

Generelt bør du have adgang til den gratis prøveperiode på Nest Aware – også hvis du ikke har købt dit Nest-kamera via Nest. Gratis prøveperioder på Nest Aware er dog muligvis ikke tilgængelige i dit område.

Hvis du har abonneret på Nest Aware gennem en af vores partnere, slutter den gratis prøveperiode muligvis, når du køber et abonnement hos denne partner. Kontakt den pågældende partner for at få yderligere oplysninger.

Tjek, hvornår din prøveperiode udløber

Hvis du er kvalificeret, starter prøveperioden på Nest Aware, når du føjer et kvalificeret Nest-kamera til Nest-appen. Gratis prøveperioder er muligvis ikke tilgængelige i alle områder. Du kan købe et abonnement på det nye Nest Aware til enhver tid i løbet af prøveperioden, eller når den er udløbet.

1. Gå til store.nest.com i en webbrowser.
    • Hvis du bruger en webbrowser på mobil, skal du trykke på Menu øverst til venstre.
    • Hvis du bruger en webbrowser på en computer, skal du klikke på ikonet for Konto Nest Account web menu icon. øverst til højre.
  2. Vælg Abonnementer. Du skal muligvis rulle ned for at se denne valgmulighed, hvis du bruger en mobilenhed.
  3. Log ind på din konto.
  4. Hvis du har mere end ét hjem, skal du først vælge hjemmet med den gratis prøveperiode, som du vil se.
  5. Under de enkelte kameraer kan du se datoen for, hvornår den relevante prøveperiode på Nest Aware udløber. Hvis der ikke vises en dato, har du muligvis ikke en prøveperiode.

Når din prøveperiode udløber

Hvis du ikke har købt et abonnement, når prøveperioden udløber, mister du adgangen til de udvidede funktioner i Nest Aware, heriblandt personregistrering og optaget videohistorik.

Du har stadig adgang til de videoklip eller timelapses, som du har gemt, men resten af din optagne videohistorik slettes.

Hvis du vil fortsætte med at bruge de funktioner, der følger med prøveperioden på Nest Aware, skal du købe et Nest Aware-abonnement.

• Hvis du allerede har købt et abonnement direkte via Nest, starter det automatisk, når din gratis prøveperiode slutter. Du behøver ikke at foretage dig yderligere for at fortsætte med at bruge de udvidede funktioner i Nest Aware.
  • Hvis du har købt et abonnement gennem en af vores partnere, skal du angive den aktiveringskode, partneren har givet dig. Du kan få flere oplysninger i vores artikel om oprettelse af abonnementer på Nest Aware via en af vores partnere.

Opsig eller fravælg den gratis prøveperiode

Hvis du har tilmeldt dig via Google Home-appen, kan du ikke opsige den gratis prøveperiode, men du kan vælge ikke at bruge funktionerne. Følg denne vejledning, hvis du har modtaget den gratis prøveversion via en anden metode og vil opsige den:

Nest-appen

1. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger i Nest-appen. Bemærk! Hvis du har flere hjem, skal du sørge for at vælge det rigtige hjem og det rigtige kamera.
  2. Tryk på Nest Aware.
  3. Du får vist et skærmbillede med nogle af funktionerne i Nest Aware. Vælg Abonner på Nest Aware nederst. Dette fører dig til en side, hvor du kan opsige din gratis prøveperiode.
  4. Der vises en Nest Store-skærm. Hvis du har mere end ét hjem, skal du først vælge hjemmet med den gratis prøveperiode, du vil opsige.
  5. Vælg Administrer ud for det kamera, du vil opsige den gratis prøveperiode for.
  6. Vælg Opsig tjeneste. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte opsigelsen.

Computer

1. Log ind på din konto på home.nest.com via en computer.
  2. Klik på dit kamera. Bemærk! Hvis du har flere hjem, skal du sørge for at vælge det rigtige hjem og det rigtige kamera.
  3. Klik på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger øverst til højre.
  4. Klik på Nest Aware. Du får vist et vindue med nogle af funktionerne i Nest Aware. Klik på Administrer abonnementer nederst på siden. Dette fører dig til en side, hvor du kan opsige din gratis prøveperiode.
  5. Der vises en Nest Store-side. Hvis du har mere end ét hjem, skal du først vælge hjemmet med den gratis prøveperiode, du vil opsige.
  6. Vælg Administrer ud for det kamera, du vil opsige den gratis prøveperiode for.
  7. Vælg Opsig tjeneste. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte opsigelsen.