To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Strøm direktevideo med Nest-kameraet ditt eller -ringeklokken din

Med Google Nest-kameraet ditt eller -ringeklokken din kan du strømme direktesendt video i Home- eller Nest-appen uten ekstra kostnad.

Hvis dette er det første kameraet ditt, kan du også få en prøveperiode på Nest Aware i en begrenset periode. Hvis du vil se video som er lagret i nettskyen, etter at prøveperioden er over, må du abonnere på Nest Aware.

Hvis du vil gå tilbake og sjekke tidligere aktivitet som er registrert av kameraet eller ringeklokken, kan du gjøre det i appen. Enkelte kameraer har opptil tre timer med videologg av hendelser inkludert, mens andre har opptil tre timer med øyeblikksbilder i stedet.

Avhengig av hvilket Nest Aware-abonnement du velger, samt hvilken kamera- eller ringeklokkemodell du har, kan kameraet lagre klipp av viktig aktivitet eller kontinuerlig video så lenge kameraet er på.

Du finner mer informasjon om lagret aktivitet og videoopptak for Nest-kameraer og - ringeklokker i artikkelen vår om videologg av hendelser og døgnkontinuerlig videologg for Nest-kameraer.