To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Live video streamen met de Nest-camera of -deurbel

Je Google Nest-camera of -deurbel kan meteen na installatie zonder extra kosten live videobeelden streamen naar de Home- of Nest-app.

Als dit je eerste camera is, kun je ook tijdelijk een proefperiode voor Nest Aware krijgen. Als je na afloop van de proefperiode videobeelden wilt bekijken die in de cloud zijn opgeslagen, koop je een abonnement op Nest Aware.

Wil je teruggaan en eerdere activiteit bekijken die de camera of deurbel heeft waargenomen, dan kun je dit in de app doen. Sommige camera's bieden maximaal 3 uur videogeschiedenis van gebeurtenissen. Andere camera's bieden in plaats daarvan maximaal 3 uur aan momentopnamen met foto's.

Afhankelijk van het Nest Aware-abonnement dat je kiest en het model camera of deurbel dat je gebruikt, kan de camera als hij aanstaat clips van belangrijke activiteit of continue videobeelden opslaan.

Ga naar het artikel Videogeschiedenis van gebeurtenissen en 24/7 videogeschiedenis voor Nest-camera's voor meer informatie over opgeslagen activiteit en opgenomen videobeelden van Nest-camera's en -deurbellen.