Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Stream livevideo med dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke

Som standard kan dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke streame livevideo i Home-appen eller Nest-appen uden yderligere omkostninger.

Hvis dette er dit første kamera, kan du også få etomkostningsfrit prøveabonnement på Nest Aware i en begrænset periode. Hvis du vil se videooptagelser fra skyen, efter prøveperioden er udløbet, skal du købe et Nest Aware-abonnement.

I appen kan du gå tilbage for at gennemgå tidligere aktivitet, som dit kamera eller din dørklokke har registreret. På nogle kameraer får du op til tre timers hændelsesbaseret videohistorik, mens andre tilbyder op til tre timers øjebliksbilleder i stedet.

Alt efter hvilket Nest Aware-abonnement du vælger, og hvilken kamera- eller dørklokkemodel du har, kan dit kamera gemme klip af vigtig aktivitet eller kontinuerlig video, når dit kamera er tændt.

Du kan få flere oplysninger om aktivitet, du har gemt, og videoer, du har optaget, på dine Nest-kameraer og -dørklokker ved at gå til vores artikel om hændelsesbaseret videohistorik og videohistorik for hele døgnet for Nest-kameraer.