Bruk Nest-appen på en datamaskin

Vi har optimalisert datamaskinversjonen av Nest-appen, slik at du kan dra nytte av større skjerm og mus. Så hvis du er vant til å bruke Nest-appen på en telefon eller et nettbrett, ser du noen endringer.

Noen avanserte kamerafunksjoner er bare tilgjengelige i datamaskinversjonen av appen, mens andre funksjoner er av sikkerhetsgrunner deaktivert i datamaskinversjonen.

Merk: I Nest-appen kan du bare kontrollere kameraer og andre enheter som er konfigurert med Nest-appen.

Endre innstillingene

1. Gå til home.nest.com i en nettleser, og logg på.
  2. På startskjermen i appen klikker du på bildet ditt (eller det generiske Administrer kontoen-ikon-ikonet hvis du ikke har lagt til noe bilde).
  3. Velg Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.

For å se spesifikke produktinnstillinger, velg Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon. Eventuelt kan du klikk på bildet (eller det generiske Administrer kontoen-ikon-ikonet hvis du ikke har lagt til noe bilde) på venstre side av skjermen. Velg deretter Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon for å administrere kontoen din.

Administrer kontoen din og se meldingene dine

1. På startskjermen klikker du på bildet ditt (eller det generiske Administrer kontoen-ikon-ikonet hvis du ikke har lagt til noe bilde).
  2. Velg Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon for å administrere kontoen din og andre innstillinger.
  3. Velg Meldinger Nest app email icon for å se meldingsloggen din.

Bytt hjem

1. Klikk på hjemmet ditt Nest menu icon. øverst til høyre på startskjermen.
  2. I menyen som vises, velger du hjemmet du vil bytte til.

Administrer Nest-produktene dine

1. Klikk på et produkt på startskjermen for å se detaljene om det.
  2. Rull nedover for å se faner for produktspesifikke alternativer, deriblant Innstillinger.

Det kan hende du ser noen forskjeller, for eksempel funksjoner som bare er tilgjengelige på datamaskiner.

Funksjoner i nettprogrammet for Nest

For å bruke funksjoner som ikke er tilgjengelige på datamaskiner, må du bruke Nest- eller Home-appen på en telefon eller et nettbrett.

Produkt og funksjon

Tilgjengelig på datamaskiner

Nest Secure

Sjekk sikkerhetsnivåene (Av, Hjemme og på vakt, Borte og på vakt)

check mark icon

Endre spesifikke innstillinger

check mark icon

Sjekk sensorstatusen (for eksempel batterinivået for Google Nest Detect)

check mark icon

Sjekk teknisk informasjon, for eksempel om programvareversjonen

check mark icon

Endre sikkerhetsnivået

Endre andres adgangskoder

Administrer abonnementer, for eksempel for mobildata som reserveløsning eller profesjonell overvåkning

Nest × Yale-låser

Sjekk om låsen er låst eller ulåst

check mark icon

Endre innstillingene om å motta varsler

check mark icon

Endre stedsnavnet for låsen din

check mark icon

Lås eller lås opp døren

Sjekk eller endre adgangskoder

Endre innstillingene for Autolås, Lås med én berøring eller Personvernmodus

Sjekk låseloggen

Nest Protect

Kutt lyden for røyk- og karbonmonoksidvarslere

Nest-kameraer og -ringeklokker

Opprett videoklipp du kan laste ned

check mark icon

Opprett fortfilmvideoer (dette kan bare gjøres på datamaskiner)

check mark icon

Del opptak (lagrede videoklipp kan bare deles på datamaskiner)

check mark icon

Finn ut mer om hvordan du bruker nettprogrammet for Nest til å opprette, lagre og dele videoklipp.

Nest Aware på datamaskiner

Enkelte Nest Aware-funksjoner fungerer annerledes – eller er ikke tilgjengelige – på ulike enheter.

På telefoner eller nettbrett

På datamaskiner på home.nest.com

Du kan enkelt se gjennom alle markørene for bevegelse, lyd eller Acitivity Zones.

check mark icon check mark icon

Se hele Video History for kameraet.

check mark icon check mark icon

Opprett og del klipp fra Video History.

check mark icon

Varighet opptil 2,5 minutter

check mark icon

Varighet opptil 60 minutter

Med Sightline kan du raskt og enkelt sjekke nøyaktig når og hvor kameraet registrerte aktivitet. Trykk på miniatyrbilder av øyeblikksbilder for å gå direkte til viktige hendelser.

check mark icon

Se tidslinjen i Video History etter time, minutt eller sekund. Klikk på markørene for å gå til øyeblikk der kameraet har registrert aktivitet.

check mark icon

Opprett og del fortfilmer.

check mark icon

Opprett og endre Activity Zones.

check mark icon check mark icon