To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk en Nest Connect som er frakoblet eller uten nett

Du kan ikke bruke Nest Guard som bro for å koble Nest x Yale-låsen til wifi lenger. Du må ha en Nest Connect for å koble låsen til wifi. Hvis låsen mister tilkoblingen til nettet, kan du ikke bruke den via Nest-appen, men du kan fortsatt bruke den via talltastaturet.

Hvis du har brukt Nest Guard som bro for å koble Nest x Yale-låsen til wifi tidligere, må du bytte ut Nest Guard med en Nest Connect. Kvalifiserte brukere mottok en e-post i januar 2024 med veiledning om hvordan de kan få en Nest Connect kostnadsfritt. Når du har en Nest Connect, kan du lese brukerstøtteartikkelen Sørg for at Nest x Yale-låsen beholder tilkoblingen når støtten for Nest Secure avvikles for å koble til låsen igjen.

Hvis du har en Nest Connect, må du kanskje flytte den nærmere Nest x Yale-låsen for å koble den til wifi. Hvis låsen er utenfor rekkevidden til Nest Connect og mister tilkoblingen til nettet, kan du ikke bruke låsen med Nest-appen, men du kan fortsatt bruke den med talltastaturet.

Du finner informasjon om hvordan du installerer Nest Connect, i brukerstøtteartikkelen Konfigurer Nest Connect.

Du finner mer informasjon i de vanlige spørsmålene i denne oppdateringen i brukerforumet for Nest Secure.

Med Nest Connect kan Nest-produkter, for eksempel Nest × Yale-låssystemet, forbli trådløst koblet til hverandre og appen. Hvis Nest Connect er uten nett, kan det hende at andre Nest-produkter også kobles fra nettverket.

Nest-appen gir deg beskjed når Nest Connect kobles fra nettverket. Her er noen hjelpekoder som kan vises i appen når Connect er uten nett:

NA003

NA004

NA005

NA008

NA010

NA011

NA014

NA015

NA016

NA017

NA019

NA027

NA028

Følg fremgangsmåten i denne artikkelen for å få Connect-enheten din på nettet igjen.

Dette skjer når Nest Connect er uten nett

Nest Connect fungerer litt annerledes enn andre Nest-produkter.

Nest × Yale-låsen

• Connect gir låsen wifi-tilkobling, slik at du kan bruke appen til å låse, låse opp og endre innstillingene eksternt.
  • Hvis Connect har problemer med å nå låsen eller wifi-ruteren, vises låsen som «Offline» (uten nett) i appen.
  • Så lenge Connect er uten nett, kan du ikke kontrollere Nest × Yale-låsen med appen (men du kan fortsatt bruke en adgangskode på talltastaturet).

Andre Nest Connect-enheter

• Når én Connect-enhet er uten nett, skal det ikke påvirke andre Connect-enheter du har i hjemmet, med mindre du bruker én Connect-enhet til å utvide en annen Connect-enhets rekkevidde.

Feilsøk Connect med Nest × Yale-låsen

Nest x Yale diagram

Merk: Hvis du har problemer med å konfigurere Nest × Yale-låsen i appen, er trinnene litt annerledes. Gå til Feilsøk tilkoblingsfeil under konfigureringen av Nest × Yale-låsen for å få mer hjelp.

1. Sjekk statusen for Nest-tjenesten

Hvis Nest-tjenesten er nede, er alle Nest-produktene dine uten nett. «The Nest service can't be reached right now» (Nest-tjenesten kan ikke nås for øyeblikket) kan også vises i appen.

Sjekk statusen for Nest-tjenesten

Vent til Nest-tjenesten er oppe igjen, for å sjekke om Connect og andre Nest-produkter er på nett igjen.

2. Sjekk at Connect er koblet til strøm

Hvis Connect mister strømtilførselen eller blir koblet fra strømuttaket, kan reservebatteriet fortsette å fungere i opptil 12 timer. Når Connect ikke har mer batterilevetid igjen, kobles låsen fra nettverket og vises som «Offline» (uten nett) i appen.

Sjekk at Connect er korrekt koblet til strøm, og at strømuttaket den er koblet til, mottar strøm.

3. Start Connect på nytt

1. Koble Connect til et strømuttak.
  2. Hold knappen på Connect inne til lyset blinker blått (ca. 10 sekunder). Slipp deretter knappen.
  3. Vent til lyset på Connect blir grønt, noe som betyr at omstarten er ferdig.
  4. Sjekk om Connect og Detect er på nett igjen i appen.
Viktig: Hvis du holder knappen på Connect inne i mer enn 8 sekunder, blir lyset gult, noe som betyr at Connect forbereder seg på tilbakestilling til fabrikkstandard. For å forhindre dette når lyset blir gult, bør du slippe knappen med en gang og deretter trykke på knappen en gang til for å avbryte tilbakestillingen til fabrikkstandard.

4. Flytt ting nærmere hverandre

Siden Connect danner en bro mellom Guard og Detect, må enheten være nær nok til begge produktene til å opprettholde en stabil trådløs tilkobling. Du kan plassere Detect-enheter opptil 15 meter fra Guard, men rekkevidden kan variere avhengig av hjemmets konstruksjon, trådløse forstyrrelser og andre faktorer.

1. Prøv å koble Connect til et strømuttak i nærheten av låsen.
  2. Se etter kilder til forstyrrelser av den trådløse tilkoblingen. Tykke vegger, gulv, apparater, møbler og annen elektronikk på det samme nettverket kan skape forstyrrelser.
  3. Vent i noen minutter, og sjekk appen for å se om det finnes produkter uten nett.
  4. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve igjen med andre strømuttak eller på andre steder i hjemmet.

Merk: Forsikre deg om at flytting av Connect ikke bryter tilkoblingen til låsen.

5. Sjekk appversjonen din

Sørg for at du har den nyeste versjonen av appen på mobilenheten din. Du kan laste den ned kostnadsfritt fra Apple App Store eller Google Play

Oppdater Nest-produktene og -appen