To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Connectin offline-tilan tai katkenneen yhteyden ongelmanratkaisu

Nest Guardilla ei voi enää yhdistää Nest x Yale ‑lukkoa Wi-Fi-verkkoon. Vain Nest Connect voi yhdistää lukon Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos olet aiemmin käyttänyt Nest Guardia Nest x Yale ‑lukon yhdistämiseen Wi-Fi-verkkoon, sinun on vaihdettava Nest Guard Nest Connectiin. Ehdot täyttävät käyttäjät saivat tammikuussa 2024 sähköpostin, jossa on ohjeet Nest Connectin saamiseen maksutta. Kun sinulla on Nest Connect, katso ohjeet lukon yhdistämiseen uudelleen ohjekeskusartikkelista Keep your Nest x Yale Lock connected after support ends for Nest Secure.

Jos sinulla on tällä hetkellä Nest Connect, sinun täytyy ehkä siirtää se lähemmäs Nest x Yale ‑lukkoa, jotta voit yhdistää sen Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko on Nest Connectin kantaman ulkopuolella ja siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos haluat asentaa Nest Connectin, tutustu ohjekeskusartikkeliin Nest Connectin käyttöönotto.

Lue lisää tämän Nest Secure ‑yhteisöfoorumin päivityksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Nest Connect auttaa Nest × Yale ‐lukkojärjestelmää ja muita Nest-tuotteita pysymään langattomasti yhteydessä toisiinsa ja sovellukseen. Jos Nest Connect on offline-tilassa, myös muiden Nest-tuotteiden verkkoyhteys voi katketa.

Nest-sovellus kertoo, kun Nest Connectin yhteys verkkoon katkeaa. Tässä on joitakin apukoodeja, jotka voivat näkyä sovelluksessa, kun Connect on offline-tilassa:

NA003

NA004

NA005

NA008

NA010

NA011

NA014

NA015

NA016

NA017

NA019

NA027

NA028

Voit palauttaa Connectin verkkoyhteyden tämän artikkelin ohjeiden avulla.

Mitä tapahtuu, kun Nest Connect on offline-tilassa

Nest Connect toimii hieman eri tavalla kuin muut Nest-tuotteet.

Nest × Yale ‑lukko

• Connect tarjoaa Wi-Fi-yhteyden lukkoon, jotta voit lukita sen, avata lukituksen ja muuttaa asetuksia etänä sovelluksen kautta.
  • Jos Connect ei saa yhteyttä lukkoon tai Wi-Fi-reitittimeen, lukko näkyy sovelluksessa offline-tilassa.
  • Kun Connect on offline-tilassa, et voi ohjata Nest × Yale ‐lukkoa sovelluksella (mutta voit silti käyttää tunnuskoodia näppäimistöllä).

Muut Nest Connectit

• Yhden offline-tilassa olevan Connectin ei pitäisi vaikuttaa muihin Connect-tuotteisiin, ellet käytä yhtä Connectia toisen Connectin kantaman laajentamiseen.

Ohjeita Connectin ja Nest × Yale ‐lukon ongelmatilanteisiin

Nest x Yale diagram

Huom. Jos sinulla on ongelmia Nest × Yale ‐lukon käyttöönotossa sovelluksessa, ohjeet ovat hieman erilaiset. Katso lisäohjeita artikkelista Yhteysvirheiden korjaaminen Nest × Yale ‐lukon käyttöönoton aikana.

1. Tarkista Nest-palvelun tila

Jos Nest-palvelu ei ole saatavilla, kaikki Nest-tuotteet ovat offline-tilassa. Sovelluksessa voi myös näkyä ilmoitus, jonka mukaan Nest-palveluun ei saada juuri nyt yhteyttä.

Tarkista Nest-palvelun tila

Odota, että Nest-palvelu on taas käytettävissä, ja tarkista, muodostavatko Connect ja muut Nest-tuotteet uudelleen yhteyden verkkoon.

2. Tarkista, että Connect on liitetty virtalähteeseen

Jos Connectin virta katkeaa tai se irrotetaan virtalähteestä, sen varaparisto voi pitää sen toiminnassa jopa 12 tunnin ajan. Kun Connectin virta on loppu, lukko katkaisee verkkoyhteyden ja näkyy sovelluksessa offline-tilassa.

Varmista, että Connect on liitetty virtalähteeseen ja että pistorasiassa on virta.

3. Käynnistä Connect uudelleen

1. Kytke Connect pistorasiaan.
  2. Paina Connectin painiketta, kunnes valo vilkkuu sinisenä (noin 10 sekuntia). Vapauta sitten painike.
  3. Odota, että Connectin valo muuttuu vihreäksi, jolloin uudelleenkäynnistys on valmis.
  4. Tarkista sovelluksesta, palaako Connectin ja Detectin verkkoyhteys.
Tärkeää: Jos painat Connectin painiketta paljon yli kahdeksan sekuntia, valo muuttuu keltaiseksi, jolloin Connect valmistautuu tehdasasetusten palautukseen. Jos haluat estää sen valon muuttuessa keltaiseksi, vapauta painike ja peru tehdasasetusten palautus painamalla painiketta vielä kerran.

4. Siirrä tuotteet lähemmäs toisiaan

Koska Connect toimii siltana Guardin ja Detectin välillä, sen on oltava riittävän lähellä molempia tuotteita, jotta langaton yhteys pysyy vakaana. Voit sijoittaa Detectin jopa 15 metrin etäisyydelle Guardista, mutta sen kantama voi vaihdella kodin rakennusmateriaaleista, langattoman verkon häiriöistä tai muista tekijöistä johtuen.

1. Kokeile liittää Connect lukon lähellä olevaan pistorasiaan.
  2. Tarkista mahdolliset langattoman verkon häiriöt. Paksut seinät, lattiat, kodinkoneet, huonekalut ja jopa muut sama verkkoa käyttävät sähkölaitteet voivat aiheuttaa häiriöitä.
  3. Odota muutama minuutti ja tarkista sitten sovelluksesta, onko tuotteita offline-tilassa.
  4. Jos ongelma ei ratkea, yritä uudelleen toisessa pistorasiassa tai toisessa paikassa.

Huom. Varmista, että Connectin siirtäminen ei katkaise yhteyttä lukkoon.

5. Tarkista sovellusversio

Varmista, että käytät sovelluksen uusinta versiota puhelimella tai tabletilla. Voit ladata sen maksutta Applen App Storesta tai Google Playsta

Nest-tuotteiden ja ‐sovellusten päivitys