To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fejlfinding af underretninger fra Nest-kameraer

Google Nest-kameraer har avanceret registrering af lyd og bevægelse, som kan hjælpe dig med at holde øje med dit hjem uden at blive forstyrret af baggrundsaktivitet. Hvis du får for mange eller for få kameraunderretninger, eller hvis du ikke får besked om aktivitet, når du forventer det, er her nogle forslag til, hvad du kan gøre for at forbedre dine kameraunderretninger.

Bemærk! Dette gælder for alle Nest-kameraer, Google Nest-dørklokker og Nest Hub Max.

Generel fejlfinding

Hvis du ikke får nogen kameraunderretninger, når du forventer at få dem, kan du prøve at gøre følgende:

• Indstillingerne i Home-appen er som standard deaktiveret. Du kan altid slå notifikationer til eller fra.

• Tjek, at dit kamera er tændt. De fleste Nest-kameraer skal sluttes til en stikkontakt for at streame video og sende notifikationer. Hvis du har et batteridrevet kamera, skal du tjekke, at det er opladet.
  • Tjek, at dit kamera er online i appen.
  • Sørg for, at notifikationer fra dit kamera er aktiveret i appen.

Tip! Pakkeunderretninger fungerer bedre, når personregistrering også er aktiveret. Hvis du ikke får pakkeunderretninger, når det er meningen, du skal få dem, kan du tjekke, om underretninger for personregistrering er aktiveret for kameraet eller dørklokken.

Aktivér personregistrering i Home-appen
Aktivér personregistrering i Nest-appen

For få kameraunderretninger

Dit kamera har registreret noget, men du har ikke fået en kameraunderretning

Nest-kameraer er udviklet til at underrette dig, når de registrerer vigtig aktivitet, så du ikke bliver bombarderet med notifikationer. Dit kamera kan give dig besked, når det registrerer aktivitet første gang, men det bør ikke sende yderligere notifikationer, efterhånden som aktiviteten fortsætter.

Hvis du f.eks. ikke får en notifikation, når nogen går ind foran dit kamera, kan det skyldes, at kameraet allerede har registreret en lignende aktivitet få sekunder før.

Fejlfinding

Tjek kameraets videohistorik for at se aktivitet, som dit kamera har optaget. På den måde kan du nemt se alt det, dit kamera har registreret, selvom du ikke har modtaget en underretning.

Videohistorik i Google Home-appen
Videohistorik i Nest-appen

Der skete noget, men dit kamera registrerede det ikke

Nest-kameraer fastslår bevægelse på baggrund af, hvor meget et billede ændres over en kort periode. Dit kamera sender dig derfor muligvis ikke en underretning, hvis:

• Aktiviteten sker uden for kameraets synsfelt.
  • Et objekt blokerer kameraets udsyn.
  • Aktiviteten er meget langt væk fra kameraet.
  • Lyset i omgivelserne er dæmpet eller for skarpt.

Fejlfinding

Du er muligvis nødt til at flytte kameraet, justere kameraets vinkel eller ændre noget i omgivelserne, så du ikke går glip af vigtig aktivitet

Nøjagtigheden af hændelsesregistrering

Med et Nest Cam eller en Nest Doorbell kan du se, hvad der foregår derhjemme, men selve teknologien er ikke fejlfri. Vi forsøger at gøre vores kamerahændelser så nøjagtige som muligt, men du kan bl.a. opleve følgende registreringsfejl med kameraet eller dørklokken:

• Et billede forveksles med en rigtig hændelse. En T-shirt med et billede af en hund kan f.eks. udløse en hændelse til registrering af dyr.
  • En person, der kravler rundt på jorden, kan fejlagtigt identificeres som et kæledyr.
  • Nære slægtninge kan blive fejlidentificeret.

For mange kameraunderretninger

Hvis du får for mange notifikationer fra dit kamera, kan du prøve at gøre følgende:

Tilpas, hvilke aktiviteter du får notifikationer om

Hvis det er nødvendigt, kan du deaktivere notifikationer om bestemte typer hændelser, så dit kamera kun sender underretninger om de typer aktiviteter, der er vigtige for dig.

Bemærk! Alle brugere med adgang til dit kamera i appen kan tilpasse, hvilke notifikationer de får, uden at påvirke andre. Én bruger kan f.eks. vælge at få notifikationer om alle typer hændelser, mens en anden måske kun vil have notifikationer om bevægelse i et bestemt område.

Følg appvejledningen til dit kamera for at justere notifikationerne.

Home-appen

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Vælg Notifikationer.
  5. Vælg, hvilke hændelser du vil deaktivere notifikationer for.
    • Bemærk! Hvis du deaktiverer en hændelse helt, får du ikke nogen notifikationer fra dit kamera, når den pågældende aktivitet registreres. Hændelsen vises heller ikke i dit kameras videohistorik.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen Nest app.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
  3. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger Notifications [Notifikationer].
  4. Vælg, hvilke hændelser du vil deaktivere notifikationer for.

Hvis det drejer sig om lydnotifikationer, kan du også ændre indstillingerne for Nest-kameraets højttaler, mikrofon og lyd. Vær opmærksom på, at der ikke optages lyd i livestreams og videooptagelser, hvis du slår mikrofonen fra.

Konfigurer Activity Zones for at reducere antallet af uønskede notifikationer

Hvis dit kamera registrerer meget aktivitet i et bestemt område (f.eks. på et travlt fortov), kan du oprette en zone og nøjes med at konfigurere notifikationer om aktivitet uden for denne zone. Det kan hjælpe at konfigurere notifikationer om aktivitet uden for denne zone, hvis du synes, du får for mange kameraunderretninger, men samtidig ikke vil deaktivere notifikationer helt.

Bemærk! Hvis du allerede har konfigureret Activity Zones, opretter Home-appen automatisk en zone for dig i området uden for dine zoner.

Følg appvejledningen til dit kamera for at bruge Activity Zones til at reducere antallet af notifikationer.

Home-appen

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger tryk på Hændelser Sete hændelser.
  4. Tryk på Tilføj en zone Plus icon under "Activity Zones" for at markere det område, du ikke vil modtage notifikationer om. Tryk på Bekræft Check for at gemme.
  5. Når du har konfigureret en zone, skal du gå tilbage til dit kameras indstillinger tryk på Notifikationer.
  6. Vælg den zone, du lige har oprettet.
  7. Sørg for, at notifikationer om eventuelle aktiverede hændelser i zonen er deaktiveret.
  8. Gå tilbage til Sete hændelser tryk på Uden for zonen.
  9. Aktivér de hændelser og notifikationer, du vil modtage.

Dit kamera sender ikke notifikationer om aktivitet i den pågældende zone, men du kan stadig få notifikationer om aktivitet i andre områder i kameraets synsfelt.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen Nest app.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
  3. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger Activity Zones Create Zone [Opret zone] for at markere det område, du ikke vil modtage notifikationer om.
  4. Når du har konfigureret en zone, skal du gå tilbage til kameraindstillingerne tryk på Notifications [Notifikationer].
  5. Sørg for, at markeringerne er fjernet i afkrydsningsfelterne for People [Personer] og All other motion [Al anden bevægelse] for den aktivitetszone, du lige har oprettet.
  6. Gå tilbage til Notifications [Notifikationer] tryk på Motion outside of a zone [Bevægelse uden for en zone].
  7. Markér de underretninger, du vil modtage.

Dit kamera sender ikke notifikationer om aktivitet i den pågældende zone, men du kan stadig få notifikationer om aktivitet i andre områder i kameraets synsfelt.

Find og løs problemer med notifikationer og mails

Hvis du ikke modtager underretninger, eller hvis du modtager underretninger, som du ikke mener, du skal modtage, kan du finde og løse problemer med notifikationer og mails fra Nest.