To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

De wifi-instellingen van het Nest × Yale slot updaten

Het slot maakt geen directe verbinding met wifi. In plaats daarvan maakt het gebruik van een Google Nest Connect of Google Nest Guard voor verbinding met internet. Je hoeft dus alleen de wifi-gegevens van de Nest Connect of Nest Guard te updaten om te zorgen dat je slot weer online komt.

Nadat de support voor de Nest Secure is beëindigd op 8 april 2024, kun je de Nest Guard niet meer als brug gebruiken om je Nest x Yale slot te verbinden met wifi. Alleen een Nest Connect kan je slot verbinden met wifi.

Als je de Nest Guard op dit moment als brug gebruikt om je Nest x Yale slot met wifi te verbinden, raden we je aan de Nest Guard te vervangen door een Nest Connect. In aanmerking komende gebruikers hebben in januari 2024 een e-mail gekregen met instructies om kosteloos een Nest Connect te krijgen.

Als je op dit moment een Nest Connect hebt, moet je deze misschien dichter bij je Nest x Yale slot plaatsen om verbinding te maken met wifi. Als je slot buiten het bereik van de Nest Connect is en offline gaat, kun je het slot niet bedienen met de Nest-app, maar nog wel met het toetsenblok.

Als je een Nest Connect wilt installeren, ga je naar het Helpcentrum-artikel De Nest Connect instellen.

Check de veelgestelde vragen in deze update van het communityforum van de Nest Secure voor meer informatie.