To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Radera Video History och ögonblicksbilder

Du kan när som helst radera Google Nest-kamerans eller -dörrklockans hela videohistorik. Då raderas även alla ögonblicksbilder i Video History. Video History och ögonblicksbilder som har raderats kan inte återställas.

Radera historik och ögonblicksbilder manuellt

Här följer några saker som du bör veta innan du raderar kamerans eller dörrklockans videohistorik:

• När du raderar kamerans videohistorik från Video History rensas all videohistorik och alla ögonblicksbilder som har lagrats.
  • Det går inte att återställa videohistorik och ögonblicksbilder som har raderats. Vi lagrar inga säkerhetskopior.
  • Observera att detta bara påverkar den valda kameran. Videohistorik och ögonblicksbilder för andra kameror finns fortfarande kvar.
  • Skapa och spara videoklipp av delar som du vill behålla innan du raderar kamerans videohistorik.

Tips! Om du inte har en prenumeration på Nest Aware och vill sluta få ögonblicksbilder av aktivitet i kamerans Video History kan du inaktivera ögonblicksbilder.

Home-appen

1. Öppna Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar   Radera Video History.
  4. Tryck på Radera för att bekräfta. All videohistorik och alla ögonblicksbilder från den kameran raderas permanent.

Nest-appen

1. Öppna Nest-appen Nest app.
  2. Välj kameran.
  3. Tryck på Settings ikon för Nest-inställningar.
  4. Scrolla nedåt och tryck på Delete video history.
  5. Bekräfta genom att trycka på Delete history. All videohistorik och alla ögonblicksbilder från den kameran raderas permanent.

Inaktivera Video History

För Nest Cam (med ledning), Nest Cam (batteri) och Nest Doorbell (batteri) kan du inaktivera Video History för kameran när du vill i Home-appen.

Obs! När du inaktiverar Video History för kameran raderas all videohistorik och alla ögonblicksbilder.

1. Öppna Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på  Inställningar Video Videohistorik.
  4. Välj Ingen Video History om du vill inaktivera historiken för kameran och radera allt videomaterial och alla ögonblicksbilder som finns i appen.

Historik och ögonblicksbilder raderas automatiskt

Videohistorik och ögonblicksbilder löper ut och raderas automatiskt vid normal användning. Här är mer information om när du kan förvänta dig att detta händer.

• Videohistoriken löper ut på löpande basis.
    • Äldre videomaterial och ögonblicksbilder från kameran löper ut automatiskt och raderas efter ett visst antal dagar beroende på vilken Nest Aware-prenumeration du har.
    • Utan prenumeration kan kameran spara aktivitet i upp till tre timmar innan aktiviteten löper ut och raderas. Nyare kameror erbjuder upp till tre timmars händelsebaserad inspelning (EBR) medan äldre kameror i stället erbjuder upp till tre timmars ögonblicksbilder.
  • Videohistoriken raderas när du tar bort en kamera från appen eller avslutar en prenumeration på Nest Aware.
    • Videohistoriken i Nest Aware raderas när den sista faktureringsperioden är slut eller om du tar bort alla kameror från kontot.
    • Med första generationens Nest Aware raderas videohistorik och ögonblicksbilder när du tar bort en kamera från kontot eller avslutar prenumerationen.