Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Video History i Nest-appen

Video History er Nests skybaserede tjeneste til videooptagelse og lagring. Dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke gemmer automatisk video sikkert i skyen, så du altid kan få adgang til den. I denne artikel kan du få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til videohistorik fra dine kameraer i Nest-appen.

Start her, hvis du har en ældre Nest-kameramodel eller -dørklokkemodel, der skulle konfigureres i Nest-appen, og du vil gennemgå videohistorikken.

Bemærk! Hvis du har en nyere kameramodel eller dørklokkemodel, der kun skulle konfigureres i Home-appen, skal du i stedet bruge Home-appen til at gennemgå videohistorikken.

Du kan også finde optagede hændelser fra enhver Nest-kameramodel, du har i Home-appen, i feedet og historikken for hjemmet.

Find dit kameras videohistorik

Sådan får du adgang til dit kameras videohistorik:

1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
  3. Dit kameras videohistorik vises under livevideo.

Skift mellem forskellige visninger i videohistorikken

Tidslinjen over videohistorik og hændelseshistorik er to forskellige visninger af videohistorikken fra dit Google Nest-kamera i Nest-appen.

• På tidslinjen vises et aktivitetsspor, der er markeret med den aktivitet, kameraet har registreret.
  • I hændelseshistorikken vises en liste over de hændelser, dit kamera har registreret.

Du kan skifte mellem disse visninger ved at trykke på ikonet for tidslinjen Sightline button eller hændelseshistorikken Event history button i kameraets videohistorik.

Gennemgå optaget video

Tidslinje over videohistorik

Når dit kamera registrerer lyd eller bevægelse, sker der følgende på tidslinjen i videohistorikken:

• En prik eller bjælke på aktivitetssporet fremhæver, hvornår aktiviteten blev registreret.
  • Der vises et øjebliksbillede af, hvad dit kamera har optaget, i begyndelsen af aktiviteten.

Tryk på en prik, en bjælke eller et øjebliksbillede på tidslinjen for at springe til begyndelsen af den optagede hændelse.

Slight light activity activity snap shot

Betydningen af de forskellige prikker

• En prik betyder normalt, at dit kamera har registreret en kort hændelse.
  • En længere bjælke betyder, at kameraet har registreret aktivitet over en længere periode.
  • En grå prik eller bjælke betyder, at dit kamera har registreret bevægelse eller lyd uden for kameraets aktivitetszoner.
  • En farvet prik eller bjælke kan betyde forskellige ting:
    • Dit kamera har registreret bevægelse i en af sine aktivitetszoner. Farven matcher den farve, der blev tildelt den pågældende aktivitetszone, da den blev oprettet.
    • Dit kamera har registreret lyd eller bevægelse, som vurderes at være vigtig, f.eks. en person, der taler eller går ind i synsfeltet.

Huller uden aktivitet

Hvis der er huller i kameraets tidslinje, kan du se, om det skyldes, at kameraet var slukket eller offline, eller at der ikke blev registreret nogen aktivitet.

• Hvis du har hændelsesbaseret videohistorik (Nest Aware eller Nest Aware Plus), vises der mørkegrå huller mellem hændelserne på kameraets tidslinje. Det er normalt.
  • Hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement, kan du efter 10 dage se huller i kameraets tidslinje. Det skyldes, at appen fjerner videoer, der ikke indeholder aktivitet, så du kun får vist videoklip med aktivitet.
  • Hvis du har et Nest Aware-abonnement (1. generation), vises der kun huller i kameraets tidslinje, hvis kameraet var slukket eller offline.
Få flere oplysninger om hændelsesbaseret optagelse og videohistorik for hele døgnet

Hændelseshistorik

Hændelseshistorik viser dig en oversigt over, hvad dit kamera har registreret, f.eks. bevægelse, lyd eller tryk på dørklokken, så du hurtigt og nemt kan se, hvad der er sket.

Du får vist et øjebliksbillede af video, navnet på aktiviteten og tidspunktet for, hvornår hændelsen fandt sted.

Hvis du kun vil se bestemte typer hændelser, kan du angive et filter:

1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
  3. Du kan om nødvendigt skifte fra tidslinjen Sightline button til hændelseshistorikken Event history button. Tryk derefter på Filtrer Filter iconBemærk! Typerne af hændelser, du kan filtrere, afhænger af, hvilken type kamera du har, hvilken type aktivitet dit kamera har registreret, og om du har et Nest Aware-abonnement.
  4. Vælg de typer hændelser, du vil se.
  5. Tryk på OK. Der kan gå lidt tid, før hændelserne filtreres.

Nyttige kameraindstillinger og -tips

Opret og gem videoklip

Du kan oprette og gemme videoklip og timelapses fra din videohistorik i Nest-appen.

Du kan dele videoklip med venner og familie på de sociale medier. Du kan også downloade klip for at gemme dem på din computer eller sende dem til nogen via mail.

Du kan gemme op til tre timers videoklip i klipsamlingen på home.nest.com, så længe du vil.

Gå live

Gå live go live icon vises, når du gennemser din gemte video. Tryk på knappen for at skifte til kameraets livevideo.

Talk and Listen

Slightline talk

Når livevideo er aktiveret for dit kamera, kan du trykke på mikrofonikonet for at tale til andre i nærheden af dit kamera. Se, hvordan det fungerer, i vores artikel om Talk and Listen med Nest-kameraer.

Bemærk! Hvis denne knap ikke vises, skal du trykke på Gå live go live icon , hvorefter den bør dukke op sammen med livevideoen.