To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Gem og download videoklip

Hvis du bruger Google Home-appen til at se videohistorikken for dit kamera eller din dørklokke, kan du gemme hændelser som videoklip på din telefon.

Hvis du har et ældre kamera eller en ældre dørklokke i Nest-appen og et Nest Aware-abonnement, kan du bruge Nest-appen eller Nest-webappen (home.nest.com) til at oprette, downloade og dele videoklip.

Videoklip og timelapses i Home-appen, Nest-appen og på en computer

Tabellen nedenfor viser nogle af forskellene på Home-appen, Nest-appen og Nest-webappen.

Google Home-appen Google Home til nettet Nest-appen Nest-appen til nettet (kun tilgængelig for kameraer og dørklokker i Nest-appen)

Download af klip

Ja1 Ja Ja2

(op til 2 minutter
og 30 sekunder
pr. klip)

Ja

(op til 1 time pr. klip)

Oprettelse af timelapses

Nej

Nej

Nej

Ja

(op til 24 timers optagelse pr. timelapse)

1 Du kan kun downloade videoklip fra registrerede hændelser i videohistorikken. Du kan ikke downloade videoklip fra optagelser, hvor der ikke er registreret aktivitet. Indstillingen af maksimal længde på videoklip for dit kamera eller din dørklokke påvirker, hvor lange dine videoklip kan være.

2 Du kan kun bruge Nest-appen til at downloade videoklip, der er oprettet i Nest-appen. Du kan ikke downloade videoklip, der er oprettet på en computer via Nest-appen.

Opret, download og administrer videoklip

Google Home-appen

Download et videoklip

Bemærk! Du kan kun downloade videoklip fra registrerede hændelser i videohistorikken. Du kan ikke downloade videoklip fra optagelser uden aktivitet. Indstillingen af maksimal længde på videoklip for dit kamera eller din dørklokke påvirker, hvor lange dine videoklip kan være.

Sådan opretter og downloader du et videoklip:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Vælg dit kamera.
  4. Rul til en hændelse på tidslinjen over dit kameras videohistorik. Du kan også trykke på Hændelseshistorik Event history button for at se en liste over hændelser.
  5. Vælg en hændelse, og tryk derefter på Indstillinger Menu.
  6. Tryk på Gem klip for at gemme videoklippet på din telefon. Derfra kan du dele videoklippet via mail eller andre apps.

Nest-appen

Du kan gemme op til 3 timers videoklip i Nest-appen. Hvis et klip er for stort til at blive gemt på den resterende lagerplads, fortæller appen dig, at du er løbet tør for lagerplads. Du skal downloade og slette klip for at frigøre plads, før du kan gemme et nyt klip.

Bemærk! Hvis du vil dele klippet via appen, skal du dele det, når du opretter klippet. Hvis du vil dele klippet senere, skal du bruge en computer til at dele det fra din konto på home.nest.com.

Opret et klip med det samme

Når du opretter et videoklip, søger appen efter begyndelsen og slutningen af aktiviteten i nærheden af det tidspunkt, du har valgt, hvorefter den opretter et klip med den pågældende aktivitet og gemmer klippet i appen.

1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
    Videohistorik i Nest-appen
  3. Gå til kameraets tidslinje over videohistorik, og spol tilbage til det sted, hvor klippet skal begynde. Bemærk! Du kan enten rulle gennem tidslinjen eller trykke på et aktivitetspunkt på tidslinjen.
  4. Tryk på New clip [Nyt klip] for automatisk at oprette et klip med det samme. Det tager et øjeblik at oprette dit klip og gemme det i Nest-appen.
  5. Vælg, hvad du vil gøre med dit klip:
    • Tryk på Save to photos [Gem blandt billeder] for at downloade klippet på din telefon eller tablet.
    • Tryk på Share link [Del link] for at se indstillinger for deling af klippet.
    • Tryk på Cancel [Annuller] for at slette klippet.

Opret et tilpasset klip

Opret tilpassede klip, mens du ser livevideoen, eller efter du har spolet tilbage i din videohistorik.
  1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
    Videohistorik i Nest-appen
  3. Gå til kameraets tidslinje over videohistorik, og spol tilbage til det sted, hvor klippet skal begynde. Bemærk! Du kan enten rulle gennem tidslinjen eller trykke på aktivitetspunktet i dit kameras aktivitetsspor.
  4. Hold fingeren nede på New clip [Nyt klip] , der hvor klippet skal starte, og løft derefter fingeren for at markere slutningen. Det tager et øjeblik at oprette dit klip og gemme det i Nest-appen.
  5. Vælg, hvad du vil gøre med dit klip:
    • Tryk på Save to photos [Gem blandt billeder] for at downloade klippet på din telefon eller tablet.
    • Tryk på Share link [Del link] for at se indstillinger for deling af klippet.
    • Tryk på Cancel [Annuller] for at slette klippet.

På en computer

Google Home til nettet

Gem og download videoklip

1. Gå til home.google.com, og log ind.
  2. Vælg det kamera, der optog den video, du vil gemme.
  3. Klik på den hændelse, du vil lave om til et klip.
  4. Klik på Save a clip [Gem et klip] .
  5. Appen genererer et klip med standardlængde baseret på hændelsens varighed.
  6. Vælg Save clip [Gem klip] for at gemme videoklippet på din computer. Derfra kan du dele videoklippet via mail eller andre apps.

Nest-appen til nettet

Opret et videoklip

1. Gå til home.nest.com, og log ind.
  2. Vælg det kamera, der optog den video, du vil bruge.
  3. Vælg Clips [Klip] nederst til højre på skærmen.
  4. Vælg Create clip [Opret klip].
  5. Der vises nu skydere på din tidslinje. Træk dem frem eller tilbage for at vælge start- og sluttidspunkterne for dit klip.
  6. Navngiv dit nye klip, og vælg Save [Gem].
  7. Et pop op-vindue med teksten "Your clip is ready. View your clip." [Dit klip er klar. Se dit klip.] vises. Vælg View your clip [Se dit klip].
  8. Hvis du er tilfreds med klippet, skal du vælge Done [Udfør].
    • Hvis du ikke er tilfreds med klippet, eller du vil angive andre start- eller sluttidspunkter, skal du vælge Delete [Slet] for at slette det og vælge Back [Tilbage] Back button for at starte igen.

Opret et hurtigt hændelsesklip

1. Gå til home.nest.com, og log ind.
  2. Vælg det kamera, der optog den video, du vil bruge.
  3. Hold markøren over en hændelse på din tidslinje. Der vises et pop op-vindue med et videoklip af hændelsen.
  4. Vælg New clip [Nyt klip] .
  5. Der vises nu skydere på din tidslinje, som angiver varigheden af aktiviteten eller hændelsen.
    • Du kan trække dem frem eller tilbage for at justere start- og sluttidspunkterne for dit klip.
  6. Navngiv dit nye klip, og vælg Save [Gem].
  7. Et pop op-vindue med teksten "Your clip is ready. View your clip." [Dit klip er klar. Se dit klip.] vises. Vælg View your clip [Se dit klip].
  8. Hvis du er tilfreds med klippet, skal du vælge Done [Udfør].
    • Hvis du ikke er tilfreds med klippet, eller du vil angive andre start- eller sluttidspunkter, skal du vælge Delete [Slet] for at slette det og vælge Back [Tilbage] Back button for at starte igen.

Opret et timelapse

Du kan oprette et timelapse på stort set samme måde, som når du opretter almindelige videoklip. Du kan komprimere op til 24 timers video til et timelapse.

1. Gå til home.nest.com, og log ind.
  2. Vælg det kamera, der optog den video, du vil bruge.
  3. Vælg Clips [Klip] nederst til højre på skærmen.

4. Vælg Create Timelapse [Opret timelapse].
  5. Der vises nu skydere på din tidslinje. Træk dem frem eller tilbage for at vælge start- og sluttidspunkterne for dit klip.
  6. Vælg Length [Varighed] for at vælge, hvor langt dit timelapse skal være.
    Bemærk! Hvis du ændrer varigheden af dit timelapse, flyttes dets start- og sluttidspunkt ikke

7. Giv dit nye klip et navn, og vælg Save [Gem].

Bemærk! Hvis der mangler video i det timelapse, du har oprettet, har du muligvis ikke valgt nok videohistorik til at udfylde hele varigheden af dit timelapse. Hvis det er tilfældet, skal du vælge et længere videoklip for at udfylde hele dit timelapse. Du kan få yderligere hjælp til dette i artiklen om fejlfinding vedrørende oprettelse af videoklip.

Se klip

1. Gå til home.nest.com, og log ind.
  2. Vælg det kamera, du vil se.
  3. Vælg Clips [Klip] nederst til højre på skærmen.
  4. Vælg View clips [Se klip].
  5. Vælg det klip, du vil se, hvorefter det åbnes i et pop op-vindue.
  6. Vælg Play [Afspil] Nest Cam play icon for at se dit klip.

Del eller download klip

1. Gå til home.nest.com, og log ind.
  2. Vælg det kamera, du vil se.
  3. Vælg Clips [Klip] nederst til højre på skærmen.

4. Vælg View clips [Se klip].
  5. Vælg det klip, du vil dele eller downloade.
  6. Vælg et af ikonerne nederst i vinduet med videoen for at dele dit klip. Vælg ikonet for Facebook, YouTube, Twitter eller Nextdoor for hurtigt at opslå dit klip på et af disse sociale medier.

1. Klik på Link Link icon for at oprette et link til dit klip.
    2. Vælg Copy [Kopiér], og indsæt linket det sted, hvor du vil dele det. Alle, der har linket, kan se dit klip.
      Vigtigt! Et delt link kan kun ses på en computer. Det kan ikke ses på en telefon eller tablet. Hvis du vil give andre mulighed for at se din video på deres telefon eller tablet, anbefaler vi, at du deler linket via YouTube, Twitter, Facebook eller Nextdoor.
    3. Vælg Download download nest app icon for at gemme klippet på din computer.

Slet klip

Bemærk! Du kan ikke gendanne klip, efter de er slettet. Sørg for, at alle de klip, du vil beholde, er gemt på din computer, før du sletter dem i Nest-webappen.

1. Gå til home.nest.com, og log ind.
  2. Vælg det kamera, du vil slette klip fra.
  3. Vælg Clips [Klip] nederst til højre på skærmen.
  4. Vælg View clips [Se klip].
  5. Hold markøren over det klip, du vil slette, og vælg Trash [Papirkurv] nest cam trash clip .
    Bemærk! Hvis du vil se klippet, før du sletter det, skal du vælge klippet og derefter vælge Play [Afspil] Nest Cam play icon.