Varsel

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slå av Google-assistenten midlertidig

Med pausetid kan du stille inn en tidsplan for å begrense når Google Nest-høyttaleren eller -skjermen kan brukes. Pausetid er en del av Digital balanse-verktøyet i Google Home-appen, og du kan bruke det for å administrere bruken av familiens høyttalere og skjermer. Bare medlemmer av hjemmet kan opprette og administrere tidsplaner for pausetid. Finn ut mer om hvordan du deler hjem og enheter i Google Home-appen.

Opprett en tidsplan for pausetid

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Innstillinger   Digital balanse  Konfigurer. Du kan konfigurere filtre eller gå til konfigurering av Pause. Hvis du tidligere har konfigurert filtre, kan du trykke på Ny tidsplan under «Nedetid».
  3. Følg trinnene i appen for å planlegge Pause.

Endre tidsplanen for pausetid

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Digital balanse.
  3. Trykk på tidsplanen du vil endre.
  4. Slå av tidsplanen eller gjør endringer, og trykk på Lagre.

Hva skjer når pausetid er på?

• Enheten reagerer ikke på de fleste kommandoer eller spørsmål. Kommandoer for å stoppe eller avbryte aktiviteter fungerer fortsatt.
  • Du mottar ikke varsler på enheten din.
  • Rutiner virker ikke – med mindre du starter en bestemt rutine før du slår på Nedetid.
  • Aktiviteter som startet før Pause begynner, fortsetter. Hvis du for eksempel spiller musikk før du slår på Pause, fortsetter musikkavspillingen frem til du stopper den.
  • Du kan stille inn alarmer og nedtellinger eller spørre hva klokken er.
  • Du kan kontrollere smartenheter for hjemmeautomatisering med kommandoer, for eksempel ved å be assistenten om å slå lysene av eller på.