To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Deaktiver Google Assistent midlertidigt

Pausetid giver dig mulighed for at angive en tidsplan for, hvornår din Google Nest-højttaler eller -skærm må bruges. Pausetid er en del af Google Home-appens værktøjer til Digital balance, som kan hjælpe dig med at administrere din families brug af højttalere og skærme. Det er kun medlemmer af hjemmet, der kan oprette og administrere tidsplaner for Pausetid. Se, hvordan du deler et hjem og enheder i Google Home-appen.

Opret en tidsplan for Pausetid

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Indstillinger Digital balance Konfigurer. Du kan konfigurere filtre eller gå videre til konfiguration af Pause. Hvis du tidligere har konfigureret filtre, skal du trykke på Ny tidsplan under "Pause"
  3. Følg vejledningen i appen for at bruge Pause.

Rediger tidsplanen for Pausetid

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Indstillinger og så Digital balance.
  3. Tryk på den tidsplan, du vil ændre.
  4. Deaktiver din tidsplan, eller foretag ændringer, og tryk derefter på Gem.

Når Pausetid er aktiveret, sker følgende:

• Din enhed svarer ikke på de fleste kommandoer og spørgsmål. Kommandoer om at stoppe eller annullere aktiviteter fungerer dog stadig.
  • Du modtager ikke notifikationer på din enhed.
  • Rutiner fungerer ikke, medmindre de er påbegyndt, før du aktiverede Pause.
  • Aktiviteter, der blev påbegyndt, før Pause blev aktiveret, fortsætter. Hvis du f.eks. afspiller musik, før Pause aktiveres, så bliver musikken ved med at spille, indtil du stopper afspilningen.
  • Du kan indstille en alarm eller timer eller spørge, hvad klokken er.
  • Du kan bruge kommandoer til at styre dine smartenheder, så du kan få hjælp i hjemmet, f.eks. når du beder Assistent om at tænde eller slukke lyset.