To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Her er Google Nest Hub

Google Nest Hub giver dig hjælp på et øjeblik i alle hjemmets rum. Med indbygget Google Assistent får du altid dine bedste og nyeste billeder fra Google Fotos. Du kan også se og styre dine forbundne enheder fra ét kontrolpanel.

Brug stemmen til at starte YouTube-videoer og afspille sange fra YouTube Music på en højttaler med krystalklar lyd. Med Voice Match kan du også få personligt tilpassede oplysninger om din kalender og pendling, svar fra Google og meget mere. Hub hjælper med de små ting, så du kan nyde de store øjeblikke.

Den ultimative digitale billedramme

Få automatisk vist dine bedste og nyeste billeder af dem, du holder af, med Google Fotos. Du kan også bruge stemmen til at få vist dine billeder.

Styr dit forbundne hjem

Se og styr kompatible lamper, kameraer, fjernsyn og andre enheder fra ét kontrolpanel. Nest Hub fungerer sammen med tusindvis af smartenheder fra populære brands.

Afspil videoer og sange fra YouTube

Se YouTube, afspil sange og musikvideoer fra YouTube Music, og hør musik fra Spotify og Pandora.

Få stemmestyret hjælp med Google Assistent

Få din personligt tilpassede tidsplan, oplysninger om din pendling, dine påmindelser og meget mere med Voice Match. Du kan også få visuelle svar fra Google og se nyttige videoer fra YouTube.

Designet til ethvert rum i hjemmet

Google Nest Hub passer naturligt ind i alle hjemmets rum. Med automatisk billedjustering justeres Hub, så den matcher omgivelsernes farver og belysning. På denne måde passer billederne på Hub altid perfekt til din indretning.

Bemærk! I USA og Canada kan Google-understøttede opkald kun benyttes til indenrigsopkald og ikke opkald til 911 og betalingsnumre.