Endre lydinnstillingene

Du kan justere innstillingene for bass og diskant på Google Nest- eller Google Home-høyttalere eller -skjermer, Chromecast Audio-enheter og høyttalere med Chromecast innebygd. Du finner disse innstillingene under Equalizer-innstillingen i Google Home-appen.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Chromecasten, Nest-høyttaleren eller Nest-skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten du vil justere.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger for equalizer .
  5. Juster nivået for Bass og Diskant.