Endre lydinnstillingene

Du kan endre lydinnstillingene for Google Nest- eller Google Home-høyttalere eller -skjermer og Chromecast-enheter i Google Home-appen.

Juster nivået for bass og diskant

Høyttalere og Chromecast

1.  Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Chromecasten eller høyttaleren.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten du vil justere.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger for utjevning .
  5. Juster nivået for Bass og Diskant.

Skjermer

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten du vil justere og så Innstillinger  og så Lyd og så Utjevning .
  4. Juster nivået for Bass og Diskant

Slå på surround-lyd

Du kan velge å slå på surround-lyd på Chromecast eller Chromecast Ultra.

1. Make sure your mobile device or tablet is connected to the same Wi-Fi or linked to the same account as your Chromecast or Chromecast Ultra.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten din og så Innstillinger .
  4. Rull ned til «Lydinnstillinger» og så, og trykk på Surround-lyd

Merk: Som standard er surround-lydmodus satt til automatisk gjenkjenning, men du kan endre modusen til AC3/EAC3-surround-lyd, bare AC3-surround-lyd eller bare stereo. Sjekk hvilke moduser TV-en din støtter, før du endrer denne innstillingen. Dette kan føre til ingen lyd hvis TV-en ikke støtter en bestemt modus.