To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre lydinnstillingene

Du kan endre lydinnstillingene for Google Nest- eller Home-høyttalerne eller -skjermene dine i Google Home-appen. Du kan også endre lydinnstillingene for disse Chromecast-enhetene:

• Chromecast (3. generasjon eller eldre)
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

For å finne ut hvordan du endrer lydinnstillingene for Chromecast med Google TV, gå til Avanserte lydinnstillinger for Chromecast med Google TV.

Juster utjevning

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen etterfulgt av øverst til høyre, og sjekk at appen er byttet til Google-kontoen du bruker til å kontrollere enheten din.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger etterfulgt av Lyd etterfulgt av Utjevning.
  5. Juster nivåene for Bass og Diskant.

Slå på surround-lyd

Du kan velge å slå på surround-lyd på Chromecast (3. generasjon eller eldre) eller Chromecast Ultra:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen etterfulgt av øverst til høyre, og sjekk at appen er byttet til Google-kontoen du bruker til å kontrollere enheten din.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger .
  5. Rull ned til «Lydinnstillinger» og så trykk på Surround-lyd.

Merk: Som standard er surround-lydmodusen satt til automatisk gjenkjenning. Du kan endre modusen til AC3/EAC3-surround-lyd, Kun AC3-surround-lyd eller Kun stereo. Sjekk hvilke moduser TV-en støtter, før du endrer denne innstillingen. Hvis du bytter til en modus som TV-en ikke støtter, kan det hende du ikke får lyd.