Endre lydinnstillingene

Du kan justere bass og diskant på Google Home-enheter, Chromecast Audio-enheter og høyttalere med Chromecast innebygd. Du finner disse innstillingene under Equalizer-innstillingen i Google Home-appen.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enhetene, Chromecast Audio-enhetene og høyttalerne med Chromecast innebygd.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Google Home-enheten du vil justere.
  4. Trykk på Innstillinger .
  5. Gå til «Lydinnstillinger», og trykk på Utjevning.
  6. Flytt glidebryterne under «Bass» og «Diskant» for å justere.