De geluidsinstellingen wijzigen

Je kunt de audio-instellingen van je speakers of schermen voor Google Nest of Home en Chromecast-apparaten wijzigen in de Google Home-app.

Het niveau aanpassen bij Bas en Treble

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je Chromecast, speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op het apparaat dat je wilt aanpassen en dan Instellingen  en dan Audio en dan Equalizer.
  4. Pas het niveau aan bij Bas en Treble.

Surround sound aanzetten

Je kunt ervoor kiezen om surround sound aan te zetten op je Chromecast of Chromecast Ultra.

1. Make sure your mobile device or tablet is connected to the same Wi-Fi or linked to the same account as your Chromecast or Chromecast Ultra.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op je apparaat en dan Instellingen .
  4. Scroll omlaag naar Geluidsinstellingen en dan tik op Surround sound.

Opmerking: De stand voor surround sound is standaard ingesteld op Automatisch waarnemen. Je kunt de stand wel wijzigen in AC3/EAC3 surround sound, Alleen AC3 surround sound of Alleen stereo. Ga na welke standen je tv ondersteunt voordat je deze instelling wijzigt. Als je tv een specifieke stand niet ondersteunt, kan dit ertoe leiden dat er geen audio wordt afgespeeld.