De geluidsinstellingen wijzigen

Je kunt de bas en treble aanpassen op speakers en schermen van Google Nest en Google Home, Chromecast Audio-apparaten en speakers met Chromecast ingebouwd. Je vindt deze instellingen bij de Equalizer-instellingen in de Google Home-app.

1. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Nest- of Google Home-apparaten, Chromecast Audio-apparaten en speakers met ingebouwde Chromecast.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op het apparaat dat je wilt aanpassen.
  4. Tik rechtsboven op Equalizer-instellingen .
  5. Pas het niveau aan bij Bas en Treble.