De geluidsinstellingen wijzigen

Je kunt de bas en treble aanpassen op Google Home-apparaten, Chromecast Audio-apparaten en speakers met Chromecast ingebouwd. Je vindt deze instellingen onder Equalizer in de Google Home-app.

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaten, Chromecast Audio-apparaten en speakers met Chromecast ingebouwd.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op het Google Home-apparaat dat je wilt aanpassen.
  4. Tik op Instellingen .
  5. Tik onder Geluidsinstellingen op Equalizer.
  6. Verplaats de schuifregelaars onder Bas en Treble om ze aan te passen.