Juster dine lydindstillinger

I Google Home-appen kan du justere lydindstillingerne for dine Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme og dine Chromecast-enheder.

Juster niveauet for bas og diskant

Højttalere og Chromecast

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Chromecast eller højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på den enhed, du vil justere.
  4. Tryk på Indstillinger for equalizer øverst til højre.
  5. Juster niveauet for Bas og Diskant.

Skærme

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på den enhed, du vil justere og derefter Indstillinger og derefter Lyd og derefter Equalizer .
  4. Juster niveauet for Bas og Diskant.

Aktivér surroundsound

Du kan vælge at aktivere surroundsound på din Chromecast eller Chromecast Ultra.

1. Make sure your mobile device or tablet is connected to the same Wi-Fi or linked to the same account as your Chromecast or Chromecast Ultra.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed efterfulgt af Indstillinger .
  4. Rul ned til "Lydindstillinger" efterfulgt af tryk på Surroundsound.

Bemærk! Som standard er surroundsoundtilstanden indstillet til automatisk registrering, men du kan skifte tilstand til AC3/EAC3-surroundsound, Kun AC3-surroundsound eller Kun stereo. Tjek de tilstande, der understøttes af dit fjernsyn, før du ændrer denne indstilling. Dette medfører muligvis manglende lyd, hvis dit fjernsyn ikke understøtter en bestemt tilstand.