To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Een Google Workspace-account koppelen aan de Google Home-app

Opmerking: Sommige functies van de Google Home-app zijn niet beschikbaar voor Google Workspace-accounts (voorheen G Suite). Als je toegang wilt tot alle functies van de Google Home-app die beschikbaar zijn in je land, moet je een persoonlijk Gmail-account koppelen.

Instructies voor Google Workspace-hoofdbeheerders

Volg deze stappen als je de Google Workspace-hoofdbeheerder bent:

1. Als je de service wilt aan- of uitzetten voor bepaalde groepen gebruikers, moet je de betreffende accounts eerst in een organisatie-eenheid plaatsen.
  2. Log in op je beheerdersaccount. Hierdoor wordt de Google Beheerdersconsole geopend.
  3. Ga op het dashboard van de Beheerdersconsole naar Apps Aanvullende Google-services.
  4. Klik op Web- en app-activiteit om de pagina met instellingen te openen.
  5. Klik rechtsboven in het grijze vak op Service bewerken .
    Links verschijnen de organisatie op het hoogste niveau en eventuele onderliggende organisatie-eenheden.

6. (Optioneel) Zo zet u service aan of uit voor een organisatie-eenheid:
    1. Selecteer links de organisatie-eenheid.
    2. Selecteer Aan of Uit om de servicestatus te wijzigen.
    3. Kies een van deze opties:
      • Als de servicestatus is ingesteld op Overgenomen en u de geüpdatete instelling wilt behouden, zelfs als de instelling voor de bovenliggende organisatie-eenheid wordt gewijzigd, klikt u op Overschrijven.
      • Als de servicestatus is ingesteld op Overschrijven, klikt u op Overnemen om de instelling hetzelfde te maken als de instelling voor de bovenliggende organisatie-eenheid, of op Opslaan om de nieuwe instelling te behouden, zelfs als de instelling voor de bovenliggende organisatie-eenheid wordt gewijzigd.
        Opmerking: Bekijk meer informatie over de organisatiestructuur.
  7. Klik op Toepassen.

Instructies voor Google Workspace-gebruikers

Nadat de Google Workspace-hoofdbeheerder Web- en app-activiteit heeft aangezet via de bovenstaande stappen, kunnen Google Workspace-gebruikers de onderstaande stappen volgen om een account toe te voegen:

1. Afhankelijk van je apparaat open je de Google-instellingen op een van deze plaatsen:
    • Instellingen-app en danGoogle
    • Google Instellingen
    • Op sommige Android-apparaten open je de app Instellingen en dan Algemeen.
  2. Tik op Persoonlijke info en privacy en dan Activiteitsopties en dan Web- en app-activiteit.
  3. Verplaats de schuifregelaar naar rechts om deze in te schakelen On.