To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre Google-hjemmeadressen

Hjemmeadressen er stedet Google Nest- eller Google Home-enhetene dine er fysisk plassert. Denne adressen er ikke nødvendigvis den samme som jobb- og hjemstedene dine.

Når du ber om informasjon om lokale steder, værmeldinger og klokkeslett, brukes hjemmeadressen som standardsted – med mindre du spesifiserer andre steder, værmeldinger eller klokkeslett. Eksempel: «Hvordan er været i <Bergen>?».

Hvis du har en overført Nest-konto eller bruker den samme Google-kontoen i Nest-appen (via «Logg på med Google»-alternativet), gjenspeiles endringer du gjør i hjemmeadressen din i Google Home-appen, også i Nest-appen.

Endre hjemmeadressen for enhetene dine

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Sjekk at du ser navnet på det riktige hjemmet øverst. Trykk eventuelt på navnet for å bytte hvilket hjem som er valgt.
  3. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Informasjon om hjemmet etterfulgt av Hjemmeadresse​.
  4. Trykk på Endre etterfulgt av skriv inn adressen din etterfulgt av Neste.
  5. Dra i kartet til knappenålen er på hjemmet ditt, og trykk på Ferdig.

Merk: Når du endrer hjemmeadressen, påvirker dette bare enhetene i hjemmet du har valgt. Du kan endre eller slette denne adressen når som helst.