Endre hjemmeadressen

Hjemmeadressen er stedet Google Home-enhetene dine er fysisk plassert. Dette er ikke nødvendigvis den samme adressen som jobb- og hjemstedene dine.

Når du ber om informasjon om lokale steder, værmeldinger og tidspunkter, brukes hjemmeadressen som standardsted – med mindre du spesifiserer andre steder, værmeldinger eller tidspunkter. Eksempel: «Hvordan er været i <Oslo>».

Endre hjemmeadressen for enhetene dine

1. Åpne Google Home-appen Google Home app på Android-enheten din.
  2. Sjekk at du ser navnet på det riktige hjemmet øverst. Trykk eventuelt på navnet for å bytte til et annet hjem.
  3. Trykk på Innstillinger  og deretter Angi adresse eller hjemmeadresse​.
  4. Legg inn adressen din og deretter Lagre.

Merk: Endringer i hjemmeadressen får bare innvirkning på enhetene som er tilknyttet det aktuelle hjemmet.

Du kan endre eller slette denne adressen når som helst.