Het woonadres wijzigen

Het woonadres is de fysieke locatie van je Google Home-apparaten. Dit kan een ander adres zijn dan je werk- en thuislocaties.

Als je lokale plaatsen, het weerbericht en informatie over de tijd opvraagt, wordt je woonadres gebruikt als standaardlocatie, tenzij je een andere plaats/ander weerbericht/andere tijd opgeeft. Bijv. 'Hoe is het weer in <Den Haag>'.

Het woonadres van je apparaten wijzigen

1. Open de Google Home-app Google Home app .
  2. Controleer of bovenaan de naam van je huis staat. Tik zo nodig op de naam om je huis te wijzigen.
  3. Tik op Instellingen . en dan Adres of woonadres instellen.
  4. Geef je adres op en dan Opslaan.

Opmerking: Als je het woonadres wijzigt, is dit alleen van invloed op de apparaten in het huis dat je hebt geselecteerd.

Je kunt dit adres op elk gewenst moment bewerken of verwijderen.