To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kotiosoite ja sen muuttaminen

Kotiosoite on Google Nest- tai Google Home ‐laitteiden fyysinen sijainti. Tämä ei välttämättä ole sama kuin työpaikkasi ja kotisi sijainnit.

Kun kysyt kysymyksiä paikallisista paikoista, säätietoja tai kellonaikaa, oletussijaintina on kotiosoite, ellet tarkenna kysyväsi muusta paikasta tai muun paikan säästä tai ajasta. Esimerkki: "What's the weather in <Chicago>?"

Jos sinulla on siirretty Nest-tili tai käytät samaa Google-tiliä Nest-sovelluksessa (eli Kirjaudu Google-tilillä ‑ominaisuutta), Google Home ‑sovelluksessa kodin osoitteeseen tekemäsi muutokset näkyvät myös Nest-sovelluksessa.

Laitteidesi kotiosoitteen vaihtaminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Tarkista, että yläosassa on mainittu kotisi nimi. Napauta tarvittaessa nimeä, niin voit vaihtaa kotia.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Kodin tiedot ja sitten Kotiosoite.
  4. Valitse Muokkaa ja sitten Lisää osoite ja sitten Seuraava.
  5. Vedä karttaa niin, että merkki on kotisi kohdalla ja valitse Valmis.

Huom. Kotiosoitteen vaihtaminen vaikuttaa vain valitun kodin laitteisiin. Voit muokata osoitetta tai poistaa sen milloin tahansa.