To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift hjemmeadresse for Google-enheder

Hjemmeadressen er den fysiske lokation for dine Google Nest- eller Google Home-enheder. Det er ikke nødvendigvis den samme adresse som dit hjem eller arbejde.

Når du beder om oplysninger om lokale steder, vejrudsigter og tidspunkter, benyttes hjemmeadressen som standardplacering, medmindre du angiver et andet sted, en anden vejrudsigt eller et andet tidspunkt. Eksempel: "Hvordan er vejret i <Næstved>?"

Hvis du har en migreret Nest-konto, eller du bruger den samme Google-konto i Nest-appen (via valgmuligheden "Log ind med Google"), afspejles de ændringer, du foretager af din hjemmeadresse i Google Home-appen, også i Nest-appen.

Skift dine enheders hjemmeadresse

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tjek, at navnet på dit hjem vises øverst på skærmen. Du kan eventuelt trykke på navnet for at ændre det valgte hjem.
  3. Tryk på Indstillinger  og så Oplysninger om hjemmet og så Hjemmeadresse​.
  4. Tryk på Rediger og så Angiv din adresse og så Næste.
  5. Træk for at flytte kortet, så dit hjem markeres, og tryk på Udfør.

Bemærk! Når du ændrer hjemmeadressen, påvirker det kun enhederne i det hjem, du har valgt. Du kan til enhver tid redigere eller slette denne adresse.