Skift hjemmeadressen

Hjemmeadressen er den fysiske placering, hvor dine Google Home-enheder befinder sig. Det er ikke nødvendigvis den samme adresse som dit hjem eller arbejde.

Når du beder om oplysninger om lokale steder, vejrudsigter og tidspunkter, benyttes hjemmeadressen som standardplacering, medmindre du angiver et andet sted eller tidspunkt, f.eks. "Hvordan er vejret i <Horsens>?".

Skift dine enheders hjemmeadresse

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tjek, at navnet på dit hjem vises øverst på skærmen. Du kan eventuelt trykke på navnet for at skifte til et andet hjem.
  3. Tryk på Indstillinger  og derefter Oplysninger om hjemmet og derefter Hjemmeadresse​.
  4. Angiv din adresse og derefter Gem.

Bemærk! Når du ændrer hjemmeadressen, påvirker det kun enheder i det hjem, du har valgt.

Du kan til enhver tid redigere eller slette denne adresse.