Endre navnet på enheten

Du kan endre navnet på Google Nest- eller Google Home-høyttalere og -skjermer. Dette omfatter Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max, Google Nest Hub og Google Nest Hub Max.

Endre navnet på enheten

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Trykk på enheten du vil endre navnet på.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av trykk på Navn.
  5. Legg inn et nytt navn etterfulgt av trykk på Lagre.