De apparaatnaam wijzigen

Je kunt de naam van je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home wijzigen. Dit geldt voor de Google Home, Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max.

De apparaatnaam wijzigen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik op het apparaat dat je wilt bewerken.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  Apparaatgegevens en dan Apparaatnaam.
  5. Geef een nieuwe naam op en dan tik op Opslaan.