To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Laitteiden nimien muuttaminen Google Home ‑sovelluksessa

Jotta Google Home ‑sovelluksessa käyttöönottamiesi laitteiden tunnistaminen ja ohjaaminen olisi helpompaa, voit muuttaa niiden nimiä.

Laitteen nimen muuttaminen

Kaiuttimet ja näytöt

1.  Varmista, että mobiililaite tai tabletti on linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus .
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  5. Valitse Laitteen tiedot ja sitten Nimi.
  6. Lisää uusi nimi ja sitten valitse Tallenna.

Nest-laitteet

Huom. Tämä koskee vain laitetta, jonka olet ottanut käyttöön Google Home ‑sovelluksessa. Jos olet ottanut laitteen käyttöön Nest-sovelluksessa, katso miten voit muuttaa Nest-tuotteen sijainnin tai huoneen nimeä Nest-sovelluksessa

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Nest-laite.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus .
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  5. Valitse Laitteen tiedot ja sitten Nimi.
  6. Lisää uusi nimi ja sitten valitse Tallenna.