Rediger enhedsnavne i Google Home-appen

Du kan gøre det nemmere at identificere og styre enheder, du har konfigureret i Google Home-appen, ved at ændre navnene på dine enheder.

Skift enhedsnavnet

Højttalere og skærme

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på den enhed, du vil redigere.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Enhedsoplysninger og så Enhedsnavn.
  5. Indtast et nyt navn og så tryk på Gem.

Nest-enheder

Bemærk! Denne vejledning gælder kun, hvis du har konfigureret din enhed i Google Home-appen. Hvis du har konfigureret din enhed i Nest-appen, kan du se, hvordan du ændrer navnet på stedet eller rummet for dit Nest-produkt i Nest-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Nest-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på den enhed, du vil redigere.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Enhedsoplysninger og så Enhedsnavn.
  5. Indtast et nyt navn og så tryk på Gem.