Skift enhedsnavnet

Du kan ændre navnet på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Dette gælder Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub og Google Nest Hub Max.

Skift enhedsnavnet

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på den enhed, du vil redigere.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter tryk på Navn.
  5. Indtast et nyt navn og derefter tryk på Gem.